|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Παρασιτα θαλασσινα σε γλυκο νερο πεθαινουν, και το αντιστροφο.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως βραζω τα παντα,απο το συκωτι και τις γαριδες μεχρι το σπανακι!!!!!
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Κακως, χανουν πολυ απο την θρεπτικη τους αξια και τις βιταμινες.
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η θερμοκρασιακή ζώνη ανάπτυξης βακτηριδίων στις τροφές είναι περίπου από 4 έως 72 οC (με pick στους 37)... Συμπέρασμα.. τα 'με λίγο βράσιμο' τρόφιμα Βρίσκονται μέσα στη ζώνη.. ΑΛΛΑ δε νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί ΤΟΣΗ ανάλυση ΑΡΑ καλύτερα χωρίς βράσιμο όπως είπε κ ο Τόλης
__________________
Εν αρχή ην το χάος... |
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
__________________
Εν αρχή ην το χάος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαγμένες τροφές απο εμας για τα ψαράκια μας | pani | Διατροφή | 81 | 30-09-18 15:35 |
Τι ψαράκια να διαλέξω? | rtolemeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-03-03 19:25 |