|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ.Σχεδον τελειωσε η κατασκευτη μονο οι πανω κοντρες εμειναν...Τελευταια ερωτηση τυποποιημενο ξυλο για να ντυσω τον πατο και το πανω μερος του ενυδειου για να μην φεναιτε η λαμπα που μπορω να βρω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να πας στο Practiker(δίπλα σου είναι), στο τμήμα της ξυλείας. Εκεί μπορείς να βρεις ξύλινες τάβλες σε διάφορα πάχη. Με ένα καλό λουστράρισμα, θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Υπάρχει και ξύλινη γωνιά. Εγώ την έχω βάλει στις γωνίες του ενυδρείου μου. Προσωπικά το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |