|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ξέρω το σχήμα του άνθρακα, γιατί δεν κόβεις σφουγάρι περίπου σε εκείνο το σχήμα λίγο πιο μεγάλο βέβαια και να μπει σφηνωτο?
Δεν ξέρω εάν γίνεται μια γνώμη λέω. |
|
||||
|
||||
![]()
@ Netblues : Σαν βιολογικό ακόμα καλύτερα .... απλά είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά πως ο άνθρακας μετά απο κάποιο διάστημα και αφού χάσει την όποια ιδιότητά του πρέπει να απομακρίνεται γιατί δεν κάνει καλό το να παραμένει .....
για αυτό και έκανα το εν λόγο ποστ. ¶ν δουλεύει σαν βιολογικό σφουγγάρι τότε μια χαρά ... έλυσα το πρόβλημά μου ... @ Kokoras : και αυτό που προτείνεις γίνεται αλλά έλεγα να χρησημοποιήσω το ήδη υπάρχον (αν και άνθρακας) μια και "κάθεται" καλύτερα απο όποιο άλλο κομμένο και ραμένο σφουγγάρι θα του έβαζα .... πάντος και αυτό είναι λύση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εάν θέλεις ενα κομάτι μπλε 10 χ 10 χ 5 περίπου μου περισεύει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ πολύ φίλε μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αυτό το Σάββατο, εργάζομαι απογευμα, το επόμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει παρατηρηθει σε ανθρακα καποια στιγμή να δινει πισω οτι εχει μαζεψει, αλλα αυτό ειναι μαλλον θεμα ποιοτητας.
αν δεν υπαρχει τιποτε να μαζεψει, (πχ οχι φυτεμενο, φαρμακα κλπ) με τον καιρο θα μαζεψει μπιχλα και θα γινει βιολογικό φίλτρο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Όυτε φυτά έχω, ουτε φάρμακο έχω ρίξει ποτέ .... άρα λογικά είμαι μια χαρά με τον άνθρακα.....
Το απόγευμα θα ξαναμπεί ..... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθρακας | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 04-01-06 21:24 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |
Μάρκες... | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:01 |
Υλικά φίλτρων 1 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:01 |