|
|
||||
|
||||
![]()
Τα κλοουν γενικα ειναι ντροπαλα ψαρια και στρεσσαρονται ευκολα με αποτελεσμα να εμφανιζουν ευκολα ικ και διαφορες ψιλοασθενειες..... Με δισκους καλυτερα να τους αποφυγεις..... Ενα ενυδρειο με δισκους για κυριο θεμα , ενα τεραστιο κοπαδι ροδοστομα ή καρντιναλ για κινηση και αρκετα κορις για καθαριοτητα βυθου ειναι ο,τι πρεπει.....
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε chriskousis είμαι ένα βήμα πιο μπροστά με τα ίδια σχεδόν λίτρα.
Προσπαθώ να στήσω το καινούριο 1200λτ για να καταφέρω να βάλω δίσκους. Προς το παρόν έχω βάλει σταδιακά σε έναν μήνα, 10 Corydoras, 10 neon, 4 cardinals και 3 πλακοστομα, το ενιδρύο είναι στρωμένο αλλά: Πιστεύω πως πρέπει άμεσα να προμηθευτώ μία Α/Ο πριν τολμήσω να βάλω δίσκο, ξέρει κανείς τι παίζει από μάρκες και πια πρέπει να είναι η απόδοση της???? (είδα στις μαζικές παραγγελίες πως έγινε μία αγορά Α/Ο 400λτ/ 24ωρο αλλά δεν πρόλαβα)!!! Υπάρχουν δίσκοι από Γερμανία που ζουν σε PH 7,5 αλλά νομίζω πως σε τόσο σκληρό νερό δεν μπορούν να ζευγαρώσουν στο μέλλον, και σίγουρα δεν μας συμφέρει να ρίχνουμε χημικά για να κατεβάσουμε ph, kh και dh σε κάθε αλλαγή νερού.
|
||||
|
||||
![]()
Tελικα Πετρο το εφτιαξες το ενυδρειο ?
|
|||
|
|||
![]() Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω σε πόσο βαθιά νερά μπήκα αλλά μου αρέσει όλο και περισσότερο!!! πρέπει άμεσα να επιλέξω Co2 και Ro... Πίστευω πως το Co2 Fertilisation και το CO2 control system είναι ΟΚ και ψάχνω τιμές απο Γερμανία, Όσον αφορά την Ro είμαι βαθιά νυχτομένος. Αστα...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Μην είσαι σίγουρος οτι δεν πρόλαβες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το βλέπεις να προχωράει το θέμα ή να συνεχίσω το ψαξιμο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem discus trace..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-01-06 12:39 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
discus aquarium lights | johnny98130 | Δίσκοι | 7 | 13-10-03 09:43 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |