|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
mollies εχω δει στον Πειραια(Cosmozoo), στο Petcity(Γλυφαδας)
και εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλα και στον "καρχαρια" στη Λενορμαν. αντε με το καλο να τα χιλιασεις τα ενυδρεια...(αφεντικο ... θελοντος)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γνώμη μου για το ενυδρείο είναι ψιλό χαλίκι χωρίς πέτρες αλλα με δεμένα ξύλα σε σχήμα κολώνας στο κεντρο του ενυδρείου κατακόρυφα... και απο ψάρια plecos διάφορους μερικα nannacara anomala και μερικά περισσότερα ramirezia.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sea_land : 11-08-06 στις 02:06 |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικα και ακομα περισσοτερα μερικα κιχλιδακια σε 40χ40 ειναι απαγορευτικο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις κιχλίδες όπως σωστά παρατήρησε και ο Τόλης τις έχω εγκαταλήψει σαν ιδέα, τα mollies είναι η μόνο βιώσιμη ιδέα που μου αρέσει μέχρι τώρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |