|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά την επόμενη φορά, αν θέλεις να κρατήσεις τα μικρά, να είσαι πιο προετοιμασμένος (ενυδρείο μόνο για το ζευγάρι, προετοιμασία καλλιεργειών για τα μωρά, κλπ). |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ασπρα ειναι τα χαλασμενα.
Γενικα μην σε προβληματιζει η μεταφορα των αυγων/μικρων Τα αναλαμβανουν οι γονεις αυτά, οταν βεβαια δεν υπαρχουν αλλα ψαρια στο ενυδρειο.... Την επομενη φορα θα ξερεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γυρνώντας από την εργασία μου, δεν υπήρχε ούτε ένα αβγό. Οι γονεις βέβαια είναι κοντά στη θέση που υπήρχαν τα αβγά. Όπως είπατε την επόμενη φορά (αλήθεια πότε περίπου θα είναι έτοιμα πάλι? κάθε πότε γεννάνε? ) θά είμαι πιο έτοιμος και αυτά πιο έμπειρα. λέω να τα μεταφέρω στο 96λιτρο της Μ&Α που έχω μόνα τους και να τα αφήσω εκει να ζευγαρώσουν. Δεν ξέρω εάν προλάβει να έρθει και η Α/Ο για να έχω και πιο μαλακό νερό για περισσότερα ποσσοστά γονιμοποίησης.
Σας αευχαριστώ και παλι για το ενδιαφέρον σας!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να ξαναζευγαρώσουν σε 2 εβδομάδες (ή και πιο σύντομα) αναλόγως την φυσική τους κατάσταση. Οπότε άρχισε να ετοιμάζεις το 96λιτρο!
* Τις οσμώσεις θα τις έχουμε κατα πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και χωρίς Α.Ο. μην ανχώνεσε!!!! Βάλτα στο 96λιτρο το οποίο ελπίζω να είναι στρωμένο ή βάλε υλικό από στρωμένο ενυδρείο αν δεν!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο.
PascM είναι στρωμένο και έχει και πολλά φυτά, Είναι το ενυδρείο που χρησημοποίησα για γεννήστρα στα COLLISA LALIA. Θα μεταφέρω να 2 μικρά που κατάφεραν να επιβιώσουν με τα γκάπυς, θα το καθαρίσω και θα συμπληρώσω νερό και πιστεύω είναι οκ. Μέσα υπάρχει και αρκετή ποσσότητα java moss που μαλον καλό θα κανει. Το μόνο που θα κυτάξω να αγοράσω η αν υπάρχει κανα κλάδεμα, κανά φυτό πλατύφυλλο μπας και γεννήσου εκεί και όχο σε κανα φ'ιλτρο πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις ανούμπια κάνει αλλά αν θέλεις την αποψή μου δοκιμασμένα τους αρέσει το σπαθίφυλο! Κάπως έτσι λέγετε τελος πάντον που το βρίσκεις στα ανθοπωλεία και έχει κόστος 2-3 ευρώ και στην ουσία πρόκειται για φυτό το οποίο ζεί μεσα στο νερό και όχι σε γλάστρα, με καλή προετοιμασία (καθαρισμό) είναι άψογο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |