|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια έχω σαλτάρει με αυτή την άλγη!!!
Τα άλλα 2 ενυδρεία μου είναι οκ και το 200αρι πράσσινο. Εχω 2 μέρες που έκοψα φώς φαϊ και δεν βλέπω ξεθόλωμα. Μετά την τελευταία αλλαγή νερού (Δευτέρα) είναι στάσιμη η εξάπλωση της. Φοβάμαι και για τα χρυσόψαρα που έχω μέσα τα άμηρα είναι μέσα στα σκοτάδια χωρίς φαϊ λέω σήμερα να τα ταϊσω και να αφήσω το φώς για κανα μισάωρο αναμένο. Απο μετρήσεις είμαι οκ (χθεσινές) Ammonia : 0 NO2 : 0 NO3 : 12,5 PH : 8 GH :17 KH :11 Θερμοκρασία : 25 Καμεία συμβουλή????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανονικά δεν πρέπει να σβύσεις το φως αλλα να κάνεις μερικές απανωτές αλλαγές νερού. 1. Φυτά υπάρχουν? 2. Ρίχνεις co2? 3. Εχεις τεστ φωσφορικών? PO4 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) Είχα βάλει όταν το είχα κοινονικό το ενυδρείο μου. Μετά την αλλαγή δεν ξανα έβαλα. 3) Οχι δεν έχω ![]() Είχα κατέβει εχθές στον σύλογο, με τον Giorgo που τα είπαμε μου πρότυνε να δουλέψω τα φώτα εναλάξ ανα 2 ώρες αναψε σβήσε. Μου έδωσε και κερατόφυλλο να βάλω. Θα κάνω αύριο μία αλλαγή νερού να δούμε πως θα πάει και θα σας ξανά πώ
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε επίσης να μειώσεις το τάισμα των χρυσόψαρων και να κάνεις αλλαγές νερού μέρα παρά μέρα (30%) τα οποία είναι πιο σημαντικά από το διακοπτόμενο φωτισμό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mporeis akomi na xrisimopioiseis mia uv lampe.www.tsamisaquarium.com/selides/themata/uv.htm .. panta filika....kai kaloproereta....Stratos
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Οι uv ειναι οι blacklight λαμπες???? Μια ερώτηση το καπάκι είναι κατασκευασμένο απο κοντρα πλακέ θαλάσσης και MTF δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με αυτο. Τα φώτα σας plzzzzzzzz
Fazer Power Crazy waters of Halkis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tzo : 11-08-06 στις 07:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα παίξω κανένα Τζόκερ μου φαίνεται..... | Dimopoulos_d | Malawi | 3 | 23-03-06 17:03 |
Για lasal (αλλαγή νερού στη Θεσ/νίκη) | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-11-04 03:21 |
αλλαγή νερού και φυσαλίδες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-02-03 12:59 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |