|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα οχι ανθρακα για 10 μερες..
Αν κανεις αλλαγη νερου συμπληρωνεις την ποσοτητα που αναλογει στο νερο που αλλαξες. Γενικα μια δοση συντηρησης. Αν πας με αλατι ενυδρειου , που ειναι δοκιμασμενο και δουλευει σιγουρα θα ελεγα γυρω στα 2 γρ ανα λιτρο για 10 μερες και θερμοκρασια 30 βαθμους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επιδη ειμαι νεος στο χωρο μπορεις να μου περιγραψεις τη διαδικασια με το αλατι για να μη κανω καποιο κακο στα ψαρακια? Το αλατι κανει καλο σε ολα τα ειδη των ψαριων? Σε ευχαριστω για τη βοηθεια και το ενδυαφερων!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλάτι κατάλληλο για χρήση σε ενυδρεία μπορείς να βρεις..... στα γραφεία του Συλλόγου στον Κορυδαλλό! Δεν έχεις παρά να περάσεις από εκεί το Σάββατο για να μας γνωρίσεις.
Διαδικασία: Διαλύεις την απαιτούμενη ποσότητα αλατιού (είναι ανάλογη των λίτρων και των ψαριών που έχεις) σε ένα μικρό δοχείο με νερό από το ενυδρείο και το αδειάζεις αργά-αργά στο ενυδρείο. Το αλάτι κάνει για σχεδόν όλα τα είδη ψαριών. Απλά κάποια δεν τα ενοχλεί καθόλου ενώ κάποια άλλα (όπως τα corydoras) είναι από λίγο έως πολύ ευαίσθητα στο αλάτι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Χημεια νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 19:41 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |