|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μην ανοιγεις παρτιδες με τον γαυρουλι φιλε μου....δεν βλεπεις οτι τρωει ωμα τα ψαρια του......?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι για να τα τρωει ωμα πρεπει και να τα πιανει πρωτα... οποτε κατι θα ξερει να με βοηθησει...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν αμφιβαλλω για αυτο...αλλα εχεις αναρωτηθει για να ερθει στο σημειο να τα τρωει ποση ωρα τα κυνηγαει..και που εχει φτασει η υπομονη του.....?χαχαχαχαχαχαχαχα.........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα.. ειναι καλος στο ... καμακι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως οποιος αλλος εχει και αλλη ιδεα για το θεμα ας μου γραψει γιατι το απογευμα θα δωθει πάλι η μαχη...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κάτι που μπορεί να δουλέψει, είναι να βυθίσεις ένα σακουλάκι sanitas. Αυτά μέσα στο νερό είναι τελείως διάφανα και τα ψάρια δεν μπορούν να τα δουν...το δένεις με δύο μεσίνες ψαρέματος. Αν κάτσεις τελείως ακίνητος τα ψάρια μετά από λίγη ώρα δεν μπορούν να σε δουν.
Βάζεις την κατασκευή στο ίδιο πονηρό σημείο που προτείνει ο γαύρος, και όταν περάσει το ψάρι τη σηκώνεις απότομα.. μοιάζει με παγίδα τον ιθαγενών... Δοκίμασε με διάφορες παραλλαγές, το σακουλάκι είναι δυνατό όπλο, γιατί δεν φαίνεται.. Τέλος πάντων μάλλον τελικά με τόσο κυνηγί το έχεις στρεσσάρει το ψάρι, φοβάμαι μη τα φτύσει τα αυγά στο τέλος... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παθαινει τιποτα αυτη... εγω εχω στρεσαριστει στα σιγουρα...
![]() ![]() ![]() ![]() το τι χριστιανικα της τα ειπα εχτες...εκανε και το σταυρο της καποια στιγμη... ![]() Ευχαριστω πολυ παντως.. μεχρι στιγμης χρειαζομαι ενα μπουκαλι , και ενα σακουλακι για το απογευμα..
|
||||
|
||||
![]()
στο εμποριο κυκλοφορει κατι (fish trap ισως) που να κανει καλη δουλεια στο προβλημα μου?? οποιος ξερει ας φωτίσει...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!! | giorgosx | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 20-02-04 20:00 |