|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θαλασσινο??αν εχω 1% ιδεα για το γλυκο νερο για το θαλασσινο εχω -100.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο είναι
![]() Αν θέλεις, δώσε και κάποια στοιχεία για τα υλικά, διαστάσεις, μάρκες, τιμές κυρίως και από που τα αγόρασες πχ τα τζάμια, ξυλεία, σιλικόνη κλπ Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο (τουλάχιστον για μένα) |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και γω ψάχνομαι να φτιάξω ενα 155 x 50 χ 65 μπορείς να μου πείς τι πάχος τζαμιού χρησιμοποίησες και πόσο σου κόστισε ;
|
||||
|
||||
![]()
τα τζαμια ειναι 12χιλ ψημενο τζαμι και σιλικονη logo για ενυδρεια.ειναι σιδερενια με γωνια 5x5 και την εντυσα με κοντρα πλακε επυκαλυμενο 16 χιλ.πανω και κατω στη βαση εχει κοντρα πλακε θαλασσης 9 χιλιοστα.τα ξυλα κοστισαν 114ευρω μαζι με τα κοφτικα.τα τζαμια κοστισαν 760 ευρω επειδη ειναι πολυ φιλος και τα φτιαχνει ο ιδιος.δηλαδη εχει φουρνο.πολυ δυνατα τζαμια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 31-07-06 στις 16:19 |
|
||||
|
||||
![]()
παρε μια ιδεα απο ενα αντιστοιχο δισκοενυδρειο 2,5μετρων και στειλε φιλακια σε οσους λενε για αλμυρες και ταγκανικες........ Δισκοι, οι βασιλιαδες του γλυκου νερου!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε pritani φοβερο ενυδρειο.εγω θα βαλω δισκους δεν αλλαζω γνωμη.ΔΙΣΚΟΙ ΔΑΓΚΩΤΟ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 01-08-06 στις 19:12 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |