|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το όνομα μπερδεύτηκα. Συγγνώμη
![]() ![]() Λάζαρε, λοιπόν, είναι πανέμορφο το ενυδρείο σου ... και τεράστιο! ![]() ![]() Συγχαρητήρια!! ![]() Και εμένα όντως μου αρέσει καλύτερα έτσι ![]() 240~360lt ... αλλαγές ... ?! Πώς τις κάνεις?? Πάντως μπράβο και πάλι μπράβο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και από εμένα!
Λέω και εγώ... κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... ![]() ![]() ![]() Πάντως τώρα είναι πολύ καλύτερο από πρίν! Όπως μπορείς να δεις και στη δική μου παρουσίαση, είμαι οπαδός αυτού του aquascaping και αν εξαιρέσεις το μέγεθος ![]() μοιάζουν πάρα πολύ με το δικό μου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.πραγματι ειναι σχεδον ιδιο με το δικο σου και φυσικα πολυ ομορφο.συγουρα βλεποντας και χαζευοντας τα δικα σας πολυ ομορφα ενυδρεια των περισσοτερων επηρεαστηκα απο αυτα και κατελιηξα εκει που κατεληξα.Ερωτηση τα Labeotropheus trewavasae δεν σου γεννανε σαν κουνελια,και επισης δεν ειναι ιδιαιτερα αγρια?Εγω ειχα πιο παλια με αποτελεσμα πρωτον να μην αφηνουν ολα τα αλλα ψαρακια να κυκλοφορουν και επισης ειχα γεμισει ιβριδια
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο, τι άλλο να πώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
![]() Με άμμο όμως σαν υπόστρωμα οι κιχλίδες θα γούσταραν περισσότερο... ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 01-08-06 στις 22:03 |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχειν ευχαριστω.Οντως οπως λετε ολοι σας απο εδω οι μαλλον οι περισσοτεροι οτι με αμμο θα ηταν καλυτερα,και μαλιστα το σκεφτηκα να βαλω,απλα με φοβησε το γεγονος διαβαζοντας παλι απο εδω οτι ειναι δυσκολο στο καθαρισμα
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα φοβερο.
απλα ζηλευω, μην το παρεις αρνητικα με την καλη εννοια παντα, γιατι ΘΕΛΩ και εγω. αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι πως ειναι πολυ προσεγμενω στην κατασκευη του και δημιουργη την αισθηση του πινακα μολισ το πρωτοβλεπεις απο την εισοδο. φοβερο ειναι και σαν χωρισμα, αυτο το προβλημα το εχω και εγω και θα το λυσω ετσι μαλλον με ενα ενυδρειο για χωρισμα. το βραδι δεν ενοχλουνται τα ψαρια οταν αναβεις τα φωτα που και που? παντος τελειο ετσι οπως το θελω. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |