|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν....δεν θέλει άγχος...και η φύση αν την αφήσεις μπορεί να κάνει την δουλεία της.
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε παντα τετοια...!!!να σου ζησουν,και περιμενουμε τα πουρα....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου έχω και γώ να σας πω κάτι όμορφο απόκτησα απόψε 2 πανέμορφα κρίπενσις απο τον φίλο μας τον Δημήτρη, ενα αλπίνο αρσενικό και μιά κυρά μέ κόκκινη κοιλίτσα..... τα έχω βάλει στο μεγάλο ενυδρείο.... και αυτά τώρα άρχισαν τις βόλτες και την εξερεύνηση του ενυδρείου..... τί λέτε θα έχω και γώ μωράκια σύντομααααα. Πραγματικά ειναι πανέμορφα και κουκλάκια. Σε ευχαριστώ Δημήτρη μου για τα κουκλιά που μου χάρισες.
|
|||
|
|||
![]()
Με το τουλι εκανες την σωστη κινηση , οσο για το φαι μην εχεις προβλημα εφοσον το ενυδρειο εχει αρκετα φυτα , καποια ινφουσόρια θα βρουν να φανε και μετα ολο και καποια αλγη , οποτε μην εχεις προβλημα .
Υ.Γ. Πανιτσα ελπιζω να ξερεις τι σημαινει αλμπινο.
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν απατώμαι σωτήρη σημαίνει λευκό
|
|||
|
|||
![]()
Οχι μονο αυτο βρε Πάνη , αλμπινο σημαινει οτι ειναι ενα ψαρι απο επιλεκτικες αναπαραγωγες , και οτι ενα τετοιο στην φυση δεν θα αναπαραγοταν ποτε , δεν θα μεγαλωνε , πρωτα πρωτα γιατι θα γινοταν πρωτο στοχος στους θηρευτες , αλλα και εαν μεγαλωνε το αλλο φυλλο δεν θα το προτιμουσε , οποτε ........
Εαν θες μπορουμε να το αναλυσουμε και πιο πολυ , αλλα εχει συζητηθει αρκετες φορες εδω παλαιοτερα. Με αυτη την ενοια λεω εαν ξερεις τι σημαινει αλμπινο , ετσι διαβαζοντας και καποιος νεος στον χωρο να μαθει τι σημαινει αυτο και οτι δεν ειναι καποια ποικιλια των ειδών. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εντάξυ σωτήρη μου είπα το λευκό γιατί δεν ήξερα την ιδιαιτερότητα του.. απλά επειδή απόψε το απόκτησα δεν είχα και τον χρόνο για να το ψαξω. παντως σε ευχαριστώ που μου έδωσες το εναυσμα για έρευνα. Να σαι σήγουρος οτι θα το κανω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γένος δίσκων Please help.. | hoby | Δίσκοι | 6 | 21-03-06 09:59 |
Μεταφορά γόνου ramirezi | oscar | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-05 09:02 |
Γόνος corydoras aeneus x c.aeneus albino | Anonymous | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 23-01-05 03:15 |