|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έπειδή για τον οψιδιανό ενδιαφέρομαι και εγώ μήπως μπορεί ο Κος Pritanis να μας διαφωτήσει λίγο παραπάνω;
Υπάρχει σε λεπτόκοκο 0,5-1 mm και γενικά μήπως είναι ακριβός; Τον βρίσκει κανείς εύκολα στα μαγαζιά; Υπάρχει κάποια φωτό από ενυδρείο να τον δούμε; Ευχαριστώ και συγνώμη για την σφήνα... ![]() Klaz me πρόλαβες στο klik..... |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αρκετα λεπτοκοκος....μοιαζει με μαυρη αμμο...και λιγουλακι τραχυς......το εχω και εγω σε ενα μου ενυδρειο.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σχετικα λεπτοκοκκος και δεν επηρρεαζει ph και σκληροτητες...... Εχει και τη γυαλλαδα της κομμενης πετρας..... Απο τιμες οπως παντου εξαρταται απο το καταστημα.... Γενικα εχει την ιδια τιμη με το απλο χαλικι για ενυδρεια (1-2¤ το κιλο) Το τοπιο δεν θυμιζει με τιποτα Σεληνη φιλε Κλαζ..... και αναδεικνυει τα εντονα πρασινα φυτα..... Φωτο δεν βαζω γιατι το χρησιμοποιω στη γεννηστρα των δισκων και υπαρχει η γνωστη καταρα...... Για δισους ειναι καλο γιατι γενικα οι δισκοι δεν θελουν ανοιχτοχρωμο υποστρωμα που τους αγχωνει και θυμιζει τη μουργα που εχει στο φυσικο τους περιβαλλον......
|
||||
|
||||
![]()
το μαυρο φοντο δεν γινεται να το αποφυγουμε? αγορασα μαυρη πλατη της JUWELL αλλα το αλλο μου μισο μου ειπε οτι αν τη βαλω θα με
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alan boy : 28-07-06 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν θα έβαζα ουτε μαυρο φοντο ουτε μαυρο υπόστρωμα. Μπορείς να βρεις ωραιότατη αφισα και ασπρη αμμο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης μου ειναι 300 watt της hyndor.εχω καταληξει σε θερμοκρασια 29c σκεφτεστε τιποτα καλυτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω επισης ενα buffer της seechem 5.5-6.8 ph (σκονη) αυτο ποτε να το βαλω? στο πρωτο γεμισμα του ενυδρειου η μολις στρωσει λιγο το νερο?
εχω και ενα sera mineral salt αυτο χρειαζεται? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
παω για δισκους βοηθεια! | stratos | Δίσκοι | 17 | 22-11-04 12:05 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |