|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() που είναι ο γρηγορόπουλος .... ??? έχει και ποιό απλούς - φθηνούς .. ή το 50 αρι του είναι standart ?? |
|
||||
|
||||
![]()
μη με χτυπας..και θα σου εξηγησω...ναι σ'αυτον θα πας και θα βρεις πολλους κοντρολλερς για να διαλεξεις,αλλα ο συγκεκριμενος ο 915c eliwell,ειναι απο τους πιο αξιοπιστους...εχει 2 δεκαδικα(αρα ειναι ακριβης),και`σου δινει απολυτο ελεγχο και σε θερμανση και σε ψυξη....πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη..!!!!..ρωτα και τη μαριλενα που τον εβαλε προσφατα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() βασικά θα συμφωνήσω με τον Pritanis ... με απασχολούν περισσότερο τα 20 ευρώ (3x20 = 60) από τα 2 δεκαδικά ψηφία ... και για να είμαι ποίο ακριβείς ... το θεωρώ και ελάσσονος σημασίας ... έναν απλό θερμοστάτη θέλω .. να του λεω πότε να ανοίγει και πότε να κλίνει ... υπάρχει ... και αν ναι πόσο ? δεν μου είπες που έιναι ?!? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 26-07-06 στις 23:05 |
|
||||
|
||||
![]()
ε,λογικα με 30 -40 ευρω θα εχεις επιλογες.....πανε απο κοντα και δες τι εχει...
εγω παντως επιμενω..αλλο να σου δειχνει 27...και αλλο 27,90... αυτην την σημαντικη διαφορα πληρωνεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΨΙΜΕ 210-2582680 http://www.elettronicadue.it/pdf/ELIWELL/IC.pdf ![]() ΥΓ. Εκτός φυσικά και αν θέλεις κινέζικο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μου πει κάποιος που είναι ο Γρηγορόπουλος ??? please ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως, οτι πληρωνεις περνεις...
Και υπαρχει και μια αλλη παροιμια για το φτηνό ψωμι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |