|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη και παλι οταν το κανω ολα αυτα που μου ειπες και κλεισω το παραθυρο περα απο το κειμενο που θα εχω γραψει διπλα θα μου δειξη και καποιο σημαδι οτι στελνω και την φωτογραφια?γιατι εκανα αυτα ακριβως που μου ειπες αλλα δεν βγαζει ενα σημαδι οτι την εχει επισυναψει ωστε να την στειλω.σορυ που σε ζαλιζω,αν και τωρα δεν εχεις κατι να μου πεις θα καταφυγω σε καποιον αλλον ωστε να μην σε πρειζω καιεσενα με τα κομπιουτεριστηκα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις κλείσεις το παράθυρο θα σου εμφανήσει το όνομα του αρχείου κάτω από εκεί που λέει "Πρόσθετες Επιλογές" - Προσθήκες αρχείων.
|
|
|||
|
|||
![]()
νιωθω πολυ χαζος...το βρηκα επιτελους.σας ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε περιμένουμε την παρουσίαση… ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο τύπος…βιαστικός σταματάει ένα ταξί Ακολούθησε γρήγορα αυτό το αμάξι λεει στον ταξιτζή ![]() Το ταξί φεύγει σαν βολίδα και ο τύπος ακόμα περιμένει στο ..πεζοδρόμιο ![]() ![]() Το πρόβλημα το…έλυσες ….. ![]() Η…παρουσίαση που είναι ???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλη η σκηνη απο τον ροζ πανθηρα μωρε καπως ετσι ενιωσα.οσο για την παρουσιαση μεχρι την δευτερα θα εχετε νεα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονο εσεις...??? | klaz | Δίσκοι | 43 | 18-07-06 19:44 |
ενημερωση για αγορα live rock | chrisstam | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 08-04-05 09:45 |