|
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι... ειχαν κατι να δειξουν...
Αληθεια πως σταθεροποιουνται μεσα στο ενυδρειο αυτα τα backround φιλε isourtzo? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με σιλικονη,κολλημα κλπ...κλπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω … δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ … αλλά μάλλον πρέπει να τα κολλάς στο τζάμι !!
Το βέβαιο είναι ότι η διαδικασία πρέπει να γίνει σε άδειο ενυδρείο … άρα … αμα το ενυδρείο σου είναι ήδη στημένο πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις τα ψαράκια σου τις ώρες ή τις μέρες που θα το φτιάχνεις .. |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως μετα απο αυτο το νεο (περι αδειου ενυδρειου....)
η σκεψη μου για το backround επιβραβευεται απο ενα απολυτο Α Κ Υ Ρ Ο!! ![]() μολις την παρασκευη εκανα αλλαγες (καινουριο εξωτ. φιλτρο κτλ.) θα με δειρουν αν τα ταλαιπωρησω κ αλλο... και καλα θα κανουν!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολόκληρο πράμα του βάζεις μέσα … |
|
||||
|
||||
![]()
ασε που στο τελος θα με διωξει ο γυναικειος πληθυσμος απο το σπιτι... τοσο κακο ειναι λιγο νερακι στο σαλονι??? salon a la venezia...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Nice and clean !! |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είχα πάρει παλία τέτοιο backround σε ένα 60λίτρο της juwel το κολάς με σιλικόνι αλλά να έχεις άδειο το ενυδρείο σου.Και καλύτερα να βάλεις σιλικόνη ενυδρείων,αν και εγώ είχα βάλει απλή και δεν επηρρέασε τα ψαράκια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοιχος για backround ? | Αλεξης | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-10-05 02:44 |
Backround | george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-09-03 00:36 |