|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα και κάμποσες μέρες που το ψάχνω συστηματικά θάλεγα ότι δεν είναι τόσο τα θαλασσινά ψάρια όσο τα κοράλια.Οταν μετά κοιτάζω το ενυδρείο μου τα φυτά μου φαίνονται σαν απλά χόρτα...Reef ακόμη δεν έχω δει από κοντά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.Μακάρι να είναι μια περαστική κρίση.
Αν κάποια στιγμή το αποφασίσω στο 120αρι θα μπει μόνο του το ζευγάρι δίσκων. |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ θα σου πρότεινα να μήν κανεις υπομονη!! Και όχι με την έννοια να μην ενημερωθείς πρώτα, αλλά να μην χάσεις άλλο χρόνο με τους δίσκους. Δεν μιλάω απέξω, ήμουν περίπου στην ίδια φάση πριν 2 χρόνια. Είχα ένα 400l με δίσκους φουλ φυτεμένο, αυγά, (βλ εξώφυλλο περιοδικού) ρώταγα τι να κάνω που ήθελα θαλασσινό και όλοι μου έλεγαν να κάνω υπομονή και να φτιάξω πρώτα ένα μικρότερο. Εκανα λοιπόν ένα με 240l και αυτό ήταν! Ολη μέρα κοιτούσα το αλμυρό και πήρα την απόφαση να κάνω το μεγάλο. Μόλις είχε κάνει τον κύκλο του και ξανά μανα από την αρχή στο 400άρι. Καταλαβαίνεις πόσα έξοδα ήταν παραπάνω? Κάντο είναι μονόδρομος. Εμείς είμαστε εδώ.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |