|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλό διάβασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν απο την αρχη ειχε φυτεψει ενα δυο φυτα + 2 ψαρακια θα ηταν παλι απαραιτητη η αμμωνια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο το στρώσιμο με αμωνία άλλο το στρώσιμο με ψαράκια!
|
||||
|
||||
![]()
Άρα είμαι για αμμωνία (που μπορώ να βρω?)
Το νερό όμως γιατί θόλωσε αφού δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αμωνία βρίσκεις στα φαρμακεία το νερό σου πιθανόν θόλωσε από αυτά που ρίχνεις μέσα. Εκτός και αν π.χ. το βλέπει ο ήλιος. Γίνε αν μπορείς λίγο ποιο σαφής.
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνω μόνο Denitrol κάθε 24 ώρες (σύμφωνα με το petshopα είναι αρκετό για να στρώσει το νερό ενώ η μέθοδος τις αμμωνίας είναι «ρίσκο», τελικά δεν είναι να τους πολυακους)
Ήλιος το βλέπει από ένα παράθυρο με περσίδες και κάτι τζαμάκια από μια πόρτα από πίσω (φωτο) ! Τίποτα σπουδαίο δηλαδή… |
|
||||
|
||||
![]()
Έφόσον προς το παρόν δεν έχεις ψαράκια μέσα, προχώρησε στην μέθοδο της αμωνίας (κάνε και μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα βρεις πολλές αναφορές σε αυτό) και με τη θολούρα θα ασχοληθούμε μετά.
|
||||
|
||||
![]()
Αν θολωσε και εγινε ασπρο σαν γαλα τοτε εχεις ενα κλασσικό algae bloοm που ειναι συνηθισμενο σε νεα ενυδρεια. Θα φυγει μονο του σε μερικές μέρες.
Οσο denitrol και να ριξεις, δεν προκειται να στρωσει ποτέ.... χωρις πηγη αμμωνιας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, παω στο φαρμακείο! Καμία πρόταση (εκτός από το να είναι καθαρή)
Να συνεχίσω να ρίχνω denitrol κανονικά μαζί με την αμμωνία? Πάντως δεν περίμενα τόσο γρήγορες απαντήσεις! Άπαιχτο το forum |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο το χεις to denitrol, μπορεις να πρσθετεις στη δοσολογια που λεει το μπουκαλι. Κακό δέν κάνει, χωρις να σημαινει οτι ειναι και απαραίτητο.
Το denitrol απλα προσθετει τα πρωτα βακτηριδα που θα πολλαπλασιαστουν εκατομμυρια φορες για να στρωσει το ενυδρειο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Lessons learned are lessons well deserved | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-10-04 01:14 |
Time to link(Bookmarks) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-03 20:29 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |