|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι όχι μόνο, γίνεται και με τροφές σε flakes αμφιβόλου ποιότητος.
Μήπως τάισες με κάποια νέα τροφή τα ψάρια σου ? |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειναι το δευτερο που ανεφερες;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιω ολη τη σειρα της τετρα,και εχω να ριξω αρκετες μερες κατεψυγμενο.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τροφές της Tetra το δημιουργούν. Και εγώ τις χρησιμοποιώ και έχω το ίδιο πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
απο παλιοτερα επειδη το ξαναειχα(το φιλμ),εφταιγαν οι τροφες της σερα...τωρα της τετρα.....τι γινεται δηλαδη....ας μας πουνε οι παλιοτεροι ποιας μαρκας τροφη να χρησιμοποιουμε τελικα......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου είχε εμφανιστεί και μένα σε μικρό ενυδρείο με χαμηλή ροή νερού και τροφές Tetra. Στο μεγάλο όμως με διαφορετικές συνθήκες και ίδια τροφή δεν έχει εμφανιστεί ποτέ. Πιστεύω ότι δεν έχει αποκλειστικά να κάνει μόνο με την τροφή αλλά και με απότομη μεγάλη μεταβολή κάποιας άλλης παραμέτρου σε συνδιασμό με την τροφή. Τώρα πως γίνεται να εμφανίζεται σε δισκοενυδρείο που οι ρουτίνες είναι σχετικά ποιό "αυστηρές" από άλλα δεν μπορώ να πώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 19-07-06 στις 10:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αντικατέστησα τις τροφές της ΤΕΤΡΑ με της TROPICAL. Και ηρέμησα μέχρι στιγμής (4 μήνες).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |