|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαντήστε μου σας παρακαλώ,είναι ανάγκη. 2 ώρες ήμουν στο Praktiker το απόγευμα και κοιτούσα ξύλα και τιμές....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Ανετα κάνει το ξύλο για βάση, αρκεί να σχεδιαστεί η κατασκευή σωστά, πράγμα που προϋποθέτει εμπειρία ξυλοκατασκευών. Μέχρι 500 κιλά μπορείς να την κάνεις με MDF ή μελαμίνες, χωρίς δοκάρια. Για περισσότερα κιλά θα χρειαστείς οπωσδήποτε εσωτερικά δοκάρια ενίσχυσης (μίνιμουμ 4άρια). 3. Οι αλουμινογωνιές δένουν καλύτερα και σταθερότερα τα DIY ενυδρεία. Προσφέρουν επίσης μικρή προστασία στις τυχόν μεταφορές τους και βοηθούν στην καλύτερη στεγανοποίησή τους. Αρκεί να μπουν σωστά και παντού. Οσο για το θέμα του "ομορφότερου" (αισθητική) είναι τελείως υποκειμενικό.
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ Φιλόξενε που απάντησες, το θέμα είναι που θα βρώ ξυλαποθήκη στην Αθήνα????????Εγώ συγκεκριμένα μένω στον ¶λιμο,έχεις καμμία υπ'όψην σου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξυλεμπορική - 210.2316612
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά,το πρώτο τηλέφωνο πρέπει να'ναι απο Άγιο Δημήτριο εκεί αρχίζει απο 97.....,είναι η διπλανή περιοχή απο τη δικιά μου και με τα πόδια πάς. Άν βρώ εκεί φθηνότερα μου έλεισες τα χέρια,σ'ευχαριστώ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ και πάλι!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |