|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως όμως στο συγκεκριμένο θέμα της αντλίας να μην πρέπει να κάνεις οικονομία μια και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ποιότητα του νερού σου. Όσο καλύτερη η φίλτρανση και ο καθαρισμός του τόσο ποιο υγειή ψαράκια θα έχεις!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
H Eheim έχει αλλά αυτό με την κορεάτικη στα 5000 λίτρα? είναι αυτό που γράφει η αντλία ή αυτό που πραγματικά γυρίζει? Μάλλον το πρώτο έ?! Και επίσης κάτι ακόμη σημαντικό πιστεύω, ανταλακτικά στην κορεάτικη? Μήπως πάει όλη η αντλία μαζί?
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 14-07-06 στις 13:30 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
H συγκεκριμενη εχει και ανταλακτικα ηταν απο τα πρωτα που ρωτησα!Οσο για την παροχη την ειδα.Μου εκανε επιδειξη.Πολυ κυμα!!!Μαλλον θα την αγορασω...Η eheim 1262 3400λιτρα/ωρα θα ναι πανακριβη(διστασα να ρωτησω οταν η 1260 εχει 170ευρωπουλα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 14-07-06 στις 15:16 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χρονικο διαστημα δεν το βγαζω απο το μυαλο μου , τοσο είναι το EHEIM φιλτρο που έχω. Δυστηχώς στο χόμπύ μας , ότι πληρώσεις πέρνεις! και η EHEIM είναι το στανταρτ σε αξιοπιστία και ποιοτητα.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μεν η μειωση της διατομης οδηγει σε αυξηση της ταχυτητας, ομως αυτο οδηγει παραλληλα και σε αυξηση τις πιεσης στην εξοδο της αντλιας, κατι που προκαλει μειωση της απόδοσης της.
Αλλιως θα βαζαμε ολοι σωληνακια αεραντλιας στα φιλτρα μας, να μην φαινονται κιολας.. ![]() Το spary bar ειναι αυτο που σου γραψανε.. Μοιραζει την κινηση του νερου σε μεγαλυτερη επιφανεια προκαλωντας ελαφρια κινηση του νερου παντου. Παντως αν βαλεις μια μεγαλη αντλια σε ενα μικρο ενυδρειο, απο καποιο σημειο και μετα το ενυδρειο συμπεριφερεται σαν πλυντηριο, με ρουχα τα φυτα, τα ψαρια και αλλα τετοια ομορφα. Το ζητουμενο στα περισσοτερα ενυδρεια ειναι να υπαρχει μια ελαφρια ροη σε οσο το δυνατον περισσοτερο μερος του ενυδρειου ωστε να μην υπαρχουν νεκρες ζώνες.. Τωρα αν θα θελαμε ενα ενυδρειο με πεστροφες ειναι αλλο θεμα. Στα reef βαζουμε κυκλοφορητες που αναβοσβυνουν σε μια προσπαθεια απομιμησης των κυματων, ενω υπαρχουν και εξειδικευμενα wave-makers ελεγχομενα απο μικροεπξεργαστή. Αλλα αυτό ειναι μια ειδική εφαρμογη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ολα αυτα αλλα πως μπορουμε να πετυχουμε μια κατασταση οπου το νερο 400λιτ να ανακυκλωνετε 4-5 φορες την ωρα χωρις υψηλες πιεσεις απο την αντλια.Οταν μια αντλια 1200λιτ/ωρα κανει 50-55λεπτα της ωρας να γεμισει αυτα τα λιτρα λογικο δεν ειναι να χρειαζομαι μια συνολικη παροχη 4πλασια ως 5πλασια?Οσο για τα γερμανικα eheim ξερω οτι ετσι ειναι τα πραγματα θα δειξει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |