|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδες εχω ξενερωσει την ζωη μου.Εχθες εκανα δοοκιμαστικο γεμισμα και η eheim 1250 εκανε 55 λεπτα να γεμισει τα 400 λιτρα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μιλάμε για καθαρή ροή σχεδόν 410 λίτρα ανά ώρα ??? λίγα !
¶μα μπορείς να μικρύνεις την σωλήνα και να ξαναδοκιμάσεις θα σου λυνόταν η απορία !!! νομίζω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο … ναι !! (λόγο τριβών ίσως… και όχι λόγο πίεσης ) !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Σημ:Ο ιδιος μου ειπε οτι ειχε eheim και την πεταξε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικά τα κινέζικα δεν το εμπιστεύομαι. Η eheim είναι εγγυημένη ότι θα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα για πολλά χρόνια. Ενώ τα κινέζικα... του χρόνου θα πρέπει να ξαναδώσεις άλλα 50¤ να πάρεις καινούρια. Εξάλλου, από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η ροή είναι ικανοποιητική. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
το άλλο σκέλος είναι ότι άμα πάθει κάτι η μία ... έχεις την άλλη μεχρι να δείς τι να κάνεις !! |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειτε πως θα χω 2 αντλιες την μια για εφεδρικη.τελικα θα μου απαντησει καποιος σχετικα με τα spray bars?
|
|
||||
|
||||
![]()
και οι δύο θα πρέπει να δουλεύουν μαζί .. απλά άμα χαλάσει μία θα σου έχει μείνει η άλλη μέχρι να βρεις καμία λύση !!!
ο άλλος λόγος που λέμε να βάλεις 2 είναι για την μείωση της πιέσεις του νερού στην έξοδο !! οπότε να μην προκαλεί πανικό στο ενυδρείο !! τώρα τα spraybars ... νομίζω ότι εννοεί τον πλαστικό σωλήνα με τις τρύπες, που μπαίνει στην έξοδο του φίλτρου και μοιράζει την πίεση του νερού ... αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |