|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα έχει εσωτερικές ραφές δεν θα πιάσει η νέα σιλικόνη πάνω στην παλιά. Τις κόντες εσωτερικά στον πάτο τις προτείνω για περισσότερη στεγανότητα, όχι για τις πιέσεις.
Δεν θα ήθελα να τον απογοητέψω αλλά για τα σκαλάρια που θέλουν τα λίτρα τους σκέψου να τα βάλεις στον κουβά για 2-3 μέρες;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
- Η αγορά ενός νέου είναι η ευκολη λύση. Αλλά συμφέρει μόνο αν αγοράσεις μεγαλύτερο, γιατί αν πάρεις ίδιο γιατι να μην επισκευάσεις το παλιό? Η αγορά ενός μεγαλύτερου θα επιφέρει επιπλέον κόστος για φίλτρο, θερμοστατη κ.λ.π. - Η σύνθεση του ενυδρείου ξέρω ότι δεν είναι καλή, αλλά πληρώνω τις αμαρτίες του αρχικού ενθουσιασμού και αγνοιας. Τωρα πώς τα διώχνεις? - Από ότι κατάλαβα έχω 2-3 μέρες για την επισκευή και ίσως οι απώλειες σε εμψυχο υλικο να είναι μικρές. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι ισως, όπως ανέφερε ο caverman, να μην πιάσει η σιλικόνη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείτε ότι η σιλικόνη είναι επώνυμη, ενυδρείου και δεν έχει λήξει (συνήθως λήγει 1 χρόνο μετά την παρασκευή της). Βάλε ένα χοντρο ¨κορδόνι" και μετά γώνιασμα με χαρτοκόπτη για να μπεί σε τυχόν κενά. Πάντως εγώ λέω να βάλεις κ δυο κόντρες καλού-κακου. φιλικα wodan |
|
||||
|
||||
![]()
60 λιτρα μονο τζαμι δεν θα σου βγει πανω απο 20¤ να το παρεις καινουριο απο ενα τζαμα ή απο κανα λογικο μαγαζι με ενυδρεια...... Μην το ρισκαρεις για 20 ¤!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχ Αποστολη μου...... Βοηθηστε το παιδι λιγακι..... Ας αγορασει τα τζαμια ( 5 αρακια ειναι ταμαμ για 60 λιτρα ουτε κοντρεσ δεν θελει) και κολληστε τα στα γραφεια του συλλογου......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Φωτογραφίες Ενυδρείου Μου :) | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-03-03 21:14 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |