|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Κλαζ γουγλησε http://aquariumpharm.com/en_gb/produ...erConditioners
και θα καταλάβεις (μάθεις) τι είναι το ammo lock
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε που και εδώ μέσα υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον θέμα-ερώτηση...
Πως και σου διέφυγε φίλε klaz??? ![]() ![]() Αναζήτησε τη λέξη... AMMOLOCK 2 ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα προκειτε να κάνω μια μεταφορά Ψαρίων και πήγα και πήρα ταμπλέτες οξυγονου!Οποιος γνωριζει σα μου απαντησει
ο Pet shopas μου έδωσε κατι της sera CO2-tabs plus .αυτο είναι παιδία οι ταμπλέτες οξυγονου? (πωτάω γιατι δεν εμπιστευομαι πλεον αυτούς απο τα pet shop) |
|
||||
|
||||
![]()
Το λέει και η λέξη Co2 δηλαδή διοξείδιο και όχι οξυγόνο!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η πλάκα είναι οτι λόγω σχολής τα πάω καλά με την χημεια!Αλλά σκέφτηκα μηπως γίνεται καμια αντιδραση στο νερό και βγαζουν οξυγονο!Εν το μεταξυ μου λέει και αυτος με σιγουρία οτι είναι ταμπλέτες οξυγόνου και την πάτησα και τις αγορασα!
Να σε ρωτησω φίλε μου αν γνωρίζεις,αν βάλω ένα ψαρι χωρις ταμπλέτα οξυγόνου μέσα σε σακούλα για 6 με 7 ΄ώρες δεν αντεχει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |
Όραση των ψαριών την νύχτα | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-02-05 01:00 |
Μνήμη ψαριών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 31-05-04 16:26 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |