|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αμε γινετε απλα οπως ειπες και εσυ πρεπει να ειναι απαλο θα τους αρεσει κιολας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λιγο εως αρκετα δυσκολα και ακατανοητα μου φαινονται αυτα που λεει.εγω εχω ενα μικρο φωτιστικο με μπαταριες.μπορω να το ακουμπησω στο τζαμι αναμενο για ολη την νυχτα;μπορει να ζεσταθει και να προκαλεσει κακο στο τζαμι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλά αν το φως το έχεις στα πλευρικά τζάμια του ενυδρείου θα στρεσάρεις τα ψάρια που δεν τους αρέσει να έχουν έντονα φώτα από πλάγια … Τώρα άμα βρεις τρόπο να το στερεώσεις επάνω … από το ενυδρείο … τότε εντάξει … ![]() Αν και θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν σε συμφέρει … ![]() ps. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν σε συμφέρει …
![]() γιατι δεν με συμφερει; |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα οι μπαταρίες είναι ποιο ακριβές από την ΔΕΗ !! Ευτυχώς !
![]() άσε που θα πρέπει να είσαι στην τσίτα να τις αλλάζεις κάθε τόσο !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα αγορασε εναν.....αγκαλιτσα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχουν βγει σποτακια με μπλε λεντακια της οσραμ (μην παρεις κινεζικα) που συνδεονται απευθειας στο ρευμα...... Καινε ελαχιστα, δεν ανεβαζουν θερμοκρασια και δινουν μια πολυ ομορφη μπλε δεσμη που μοιαζει με το φεγγαροφως....Τα στερεωνεις ευκολα μεσα στο ενυδρειο και το αναβεις το βραδυ...... Ενα τετοιο σποτακι αρκει.....
|
|