|
|
||||
|
||||
![]()
Η απορια μου ειναι η εξης:Το νερο στα χαμηλα (που εναι σε βαθος περιπου 60 εκ.)δεν θα μενει αρκετα στασιμο?Εμενα με ενδιαφερει να εχω καλη κυκλοφορια και εσωτερικα,α και ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει και πυργος υπερχηλησης,οπποτε το νερο κινειτε πιο πολυ επιφανειακα οπως μου φανηκε.Η 1250 παντως μου φανηκε πως μονη της δεν ειναι αρκετη,καθως η αναταραξη στην επιφανεια ειναι πολη μηδαμηνη για δειτετην παρακατω φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικότατο δείχνει. Μάλλον τσάμπα ανησυχείς.
Μήπως είχες συνηθίσει με πολύ μεγάλη ροή και τώρα σου φαίνεται κάπως? Εκτός και αν ξεγελάει η φωτό...
|
||||
|
||||
![]()
Απλως ειχα την υποψια οτι κατι δεν θα πηγαινε καλα...Νιωθω πολυ αγχος για να πετυχω το project και θελω καθε βημα μου να ειναι προσεκτικο...Πιστευω μεσα στην βδομασα να τελειωσει το στησιμο και τα δοκιμαστικα γεμισματα αδειασματα(που πιστεψτε με ηταν πολλα)Το μονο που μενει ειναι να αγορασω τα υλικα για το σαμπ και μια δευτερη αντλια οπωσδηποτε καθως και εναν κυκλοφορητη εσωτερικως για αργοτερα...Παρακατω βαζω μερικες φωτο απο τα δοκιμαστικα για να ακουσω γνωμες σας!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να μου πεις λίγο τι είναι αυτό που είναι σαν κάστρο ??? αν κατάλαβα καλά είναι υπερχείλιση … σωστά ??
Μπορείς να μου περιγράψεις λίγο την διαδικασία ??? Μία φωτογραφία του εσωτερικού του θα ήταν διαφωτιστική … Βασικά ρωτάω γιατί όπως φαίνεται το νερό πέφτει μέσα και μετά πάει στο sump … και το “κάστρο” παραμένει άδειο … έτσι ??? αυτό δεν κάνει θόρυβο ??? Πάντως η προσπάθεια σου φαίνετε πολύ καλή και σοβαρή !!ελπίζω να λύσεις όλα τα προβλήματα και να κάνεις ένα πολύ όμορφο ενυδρείο … |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτο φιλε μου ειναι απο δοκιμες.Μεσα στον πυργο υπαρχει ορθια σωληνα που δουλευει ως Durso Stnandpipe απλα δεν φενετε στην φωτο.Απο θορυβο για να φανταστεις δεν ακουγετε κιχ και ακομα δεν εχω φτιαξει και το καπακι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδες εχω ξενερωσει την ζωη μου.Εχθες εκανα δοοκιμαστικο γεμισμα και η eheim 1250 εκανε 55 λεπτα να γεμισει τα 400 λιτρα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μιλάμε για καθαρή ροή σχεδόν 410 λίτρα ανά ώρα ??? λίγα !
¶μα μπορείς να μικρύνεις την σωλήνα και να ξαναδοκιμάσεις θα σου λυνόταν η απορία !!! νομίζω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο … ναι !! (λόγο τριβών ίσως… και όχι λόγο πίεσης ) !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνον απο το πανω μέρος του πύργου τραβάει νερό? Ξέρεις τι θα γίνει μόλις πέσει η στάθμη του νερού? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που κανεις τετοιου ειδους ερωτησεις γιατι μου δινετε η ευκαιρια να παρουσιασω την κατασκευη μου.Λοιπον ο πυργος καταρχην ειναι στεγανος δηλαδη το νερο πεφτει μονο απο πανω..Μεσα υπαρχει μια σωληνα ορθια τυπου Durso.Μεσω της σωληνας το νερο παει στο σαμπ και στην διακοπη ρευματος το νερο που αδειαζει στο σαμπ ειναι ελαχιστο καθως δεν αδειαζει ολος ο πυργος παρα μονο λιγα λιτρα ελαχιστα(μεχρι να πεσει η σταθμη κατω απο το στομιο της σωληνας).Το ρευμα το κλεισα και το ξανανοιξα απειρες φορες και το σαμπ δεν ξεχειλησε.Επισης στο σαμπ εχει κατασκευαστει υπερχειληση για λογους ασφαλειας που καταληγει σε ενα αλλο δοχειο 50 λιτρων(υπερβολη αλλα καλυτερα γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε).Σε ολες τις ενωσεις εννοειτε οτι μπηκε και τεφλονακι οποτε το συστημα ειναι πληρως στεγανο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |