|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
περνανε και τα χρονια Γιαννη μου, που σε ειπα νικο...
![]() ο αλλος φταιει ο τραγουδιστης... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3 εκατοστά!
Ελπίζω η κράτηση να αρθεί Θοδωρή μας Τα λέμε σήμερα και απο κοντά |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνει κάποιος μια απλή ερώτηση και λέτε ένα σωρό άσχετα.
Είναι δυνατόν να πάει κάποιος σε έναν σιδερά και του πεί θέλω μια βάση να βάλω πάνω ενυδρείο και αυτός να του φτιάξει μια με 3 χιλιοστά πάχος ή έστω μήκος στράτζα σίδερο ;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μη τρελαθούμε εντελώς πιά !!!!!! Εγώ ρώτησα για λίγο μεγαλύτερη με 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ στράτζα πλάτος και μου πε 80 ευρώ. Επομένως η τιμή είναι μια χαρά!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι καθόλου άσχετα. Κάποιοι αυριο θα βγουνε να παραγγείλουν βασεις. Καλό ειναι να ξέρουν ορολογίες έτσι ώστε να μην τους παρει στο "μεζε" ο μαστορας επειδή θα τους κόψει για άσχετους.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω την δικια μου που την εκανα απο κοιλοδοκο 40Χ40Χ4 με διαστασεις 1.50Χ50Χ45 μου κοστησε 170 ευρα και ο σιδερας ηταν και φιλος!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μου τον γνωρίσεις χααχχχααχαα !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 27-08-06 στις 06:18 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά ασθένειας στον άνθρωπο ? ? ? ? | scubapol | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-06 21:24 |
ακινητη στον βυθό | cobaingr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-11-05 17:47 |
Συναντηση στον Γαλλικο ποταμο | sv2fpi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 21-02-04 18:10 |