|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να γινει κατανοητο ενα πραγμα θελω.
μπορουσα η δεν μπορουσα να βαλω 20 εικονακια με παλαμακια ![]() η να κανω τον ![]() μπραβο μεγιστε!! φοβερο!! εισαι σε καλο δρομο !! συνεχισε ετσι !! αν αυτο θελετε τοτε να συμφωνησω κιεγω και να ξερω... ξανατονιζω οτι... σε καμια περιπτωση ενα παραδειγμα δεν αποδιδει την εννοια που εχει αλλα καποια αλλη, μεταφορα το λεγαν στον ζουκη ...παραλληλισμο θα τολεγα εγω, αλλα με αλλες προεκτασεις. αν αυτο γινεται κατανοητο εχει καλως, αν οχι θα αρχισω να βαραω παλαμακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και επαναλαμβανω στην περιπτωση του πανου οτι το ενυδρειο του, παροτι επιμενει ο ιδιος, δεν εχει κρυψωνες που θελουν τα μπουνα. εκτος και βλεπουμε αλλο ενυδρειο ρε παιδια. εκει μεσα δεν προκειται ποτε να παρουν τα κανονικα τους χρωματα ... οσο για τα βενουστους, να σου πω οτι ειχα ενα ζευγαρι 2 χρονια σε 160 λιτρα. μεγεθος τελικο? 18 εκ. οσο για την αναπαραγωγη που λες δεν θα κανεις, εγω δεν ειπα να την κανεις εξ επι τουτου. θα συμβει θες δε θες. και θα βλεπεις τα βενουστους να τρωνε 2-2 τα μπουνα-κια σου. οσο για το καυστικο της υποθεσης, προτιμω να με βριζουν για κατι που ειπα, παρα για κατι που δεν ειπα ... και ο νοων νοητω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά, καμμιά φορά κάποιοι... διαφωνούν με τον τρόπο. Το ίδιο πράγμα ακριβώς, θα μπορούσε να λεχθεί με τουλάχιστον 4 διαφορετικούς τρόπους. Οπως: 1...... 2...... 3...... 4...... ![]() Υ.Σ. 1: Η εμπιστοσύνη μου στη εξυπνάδα σας και την φαντασία σας, μου επιτρέπει να σας αφήσω να συμπληρώσετε μόνοι σας τα κενά. Μπορείτε! Υ.Σ. 2: Συγχωρέστε μου την παρέμβαση/παρένθεση. Είναι καλοπροαίρετη. Αν θεωρείτε ότι είναι "μεγάλη παρεκτροπή", σβήστε το μήνυμα.
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε Γαυρε σου ειπα δεν τρεχει τιποτα δεν παρεξηγιεμαι.
Οι συμβουλες σου καταγραφηκαν στη μνημη (εξαλλου εγω στις ζητησα προσωπικα) και δεν θα γινουν τα ιδια λαθη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |