|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχχχ Γαυρε
![]() ![]() ![]() ![]() Επειδη με αρπαξες απο τα μουτρα και μου τα χωσες κανονικα να σε ενημερωσω οτι υπαρχει και πιο ευγενικος τροπος να κανεις τις παρατηρησεις σου χωρις να χρησιμοποιεις υπερβολικα παραδειγματα με αλογα (μαλλον πρασινα). Τωρα να πω οτι εχεις αδικο, δεν εχεις εκτος απο το οτι κρυψωνες για τα ψαρια υπαρχουν πολλες,με μια προχειρη καταμετρηση περιπου 25. Βεβαια οι φωτογραφιες ειναι λιγο σκοτεινες και ισως να μην τις ξεχωρισες γιατι η διαταξη των πετρων και οι τρυπες που εχω ανοιξει ειναι αρκετες. Για αναπαραγωγη φυσικα με αυτα τα δεδομενα δεν το σκεφτομαι καθολου οταν ερθει υπαρχει και ενα 70αρι καβαντζα οποτε βλεπουμε. Για το μεγεθος των ψαριων σε ενυδρειο 1m δεν νομιζω να φτασουν ποτε στο τελικο τους μεγεθος. Παντως εγω θα περιμενω και θα σε ενημερωσω για τυχον εξελιξεις. Αυτααααα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι όλα να πάνε καλά.
Εμείς τα είπαμε. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω george.
Σαν εμφανιση τουλαχιστον σας αρεσε; |
|
||||
|
||||
![]()
ενα παραδειγμα εχει παντα τις προεκτασεις του.
οσο πιο ακραιο τοσο πιο ευνοητο. δεν τιθεται θεμα ευγενειας η οχι, αλλωστε δεν νομιζω να προσβαλλα καποιον. αν το παραδειγμα το θεωρησες αγενεια ... |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο ήταν,αλλά όλα καλά δεν παρεξηγιεμαι.
Παρόλα τα 10 χρόνια που ασχολουμαι με ενυδρεια, με τις αφρικανες εχω παρα πολλα να μαθω ακομη. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ συνχομπίστα και συντοπίτη Πάνο.
Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ο Γάβρος είναι σπαθί (με τα καλά και τα άσχημα που σημαίνει αυτό). Ότι σου πει είναι για το καλό των ψαριών σου, άρα και για σένα. Φαντάσου τώρα εγώ που είμαι άσχετος από κιχλίδες αλλά και από άλλα θέματα γενικότερα να σου έλεγα "τι κουκλί είναι αυτό!!!!","τέλειο!!!". Τελικά με την μικρή πείρα που έχω, κατάλαβα ότι το θέμα είναι να "αρέσει" στα ψάρια και μετά σε εμάς. Και ο Γάβρος έχει τις γνώσεις να μας πει πότε τους "αρέσει". Υ.Γ. απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα όσα μοιάζουν καυστικά τα γράφει με χαμόγελο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |