|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φωτογραφιες επιτελους!!!
1η μερα που φυτεψα την κουβα ![]() ![]() 10η μερα του κουβα και 1η μερα που φυτεψα βερτικιλατα απο δικα μου παλια ταλαιπωρημενα φυτακια. ![]() ![]() 40η μερα της κουβα και 1 μηνας για την υδροκοτιλε ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
και δυο στιγμιοτυπα απο τη ζωη μεσα στο ενυδρειο με αλλη προοπτικη
![]() ![]() το πρωι θα σας μεταφερω και το τι γινεται μεσα με λογια, τωρα ειναι αργα.εχω μερικα προβληματακια παντως!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρύτανη....για ανέβασε τις φωτογραφίες !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ρουφιανακι!
Ο Πρυτανης ειναι "φιλος" μου και δεν θα βαλει καμμια φωτογραφια...ξερει αυτος για ποιο λογο! Οmerta!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ωραία χρώματα....και όχι μόνο ! Η μόνη παρατήρηση είναι για μεγαλύτερη photo να το δούμε από 'κοντά'. και η τελευταία φωτογραφία μου άρεσε πολύ. Ποιο είπαμε ότι είναι το (κόκκινο) φυτό ;
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 05-07-06 στις 12:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Νymphaea lotus
http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=019 |
|
||||
|
||||
![]()
Tα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι τα εξης...
Ειχα αλγη στην επιφανεια του νερου, το οποιο για την ωρα αντιμετωπισα βαζωντας εξτρα φιλτρο γεματο με ενεργο ανθρακα που χτυπουσε και ανακατεβε την επιφανεια.Μεχρι στιγμης εχει καθαρισει υστερα απο χρηση 4 ημερων και εδω και 2 μερες αναστολης της λειτουργιας.Παραλληλα εκοψα τα λιπασματα, των οποιων η δοσολογια ειχε ως εξης 1,5-2 μλ απο τα τρια παρακτω λιπασματα της seachem, flourish, iron, potassium. Σκεφτομαι η νεα ρουτινα μου να ειναι στην ιδια δοσολογια αλλα ανα δυο μερες και οχι καθημερινως. Το δευτερο σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι εχω πολυ σποτ αλγη. και σε αυτο δεν ξερω πως να αντιδρασω, οποτε χρειαζομαι συμβουλες. Το σιγουρο ειναι οτι αν βαλω μεσα τα ζεμπρα snails μου θα το κανουνε λαμπικο, αλλα θα μου γεμισουν με ασπρα αυγουλακια καθε πτυχη των ξυλων, πετρων και background, και μετα μαματα!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |