|
||||
|
||||
![]()
Μόλις διάβασα ανακοίνωση για προγραμματισμένη 6ωρη διακοπή, την Πέμπτη το πρωϊ (μεθαύριο). Εχω 10 ενυδρεία, μερικά 6λιτρα δοχεία με Μονομάχους και ρετάλια/κλαδέματα φυτών σε κάμποσα πλαστικά. Γενικά... χαμός!. UPS δεν υπάρχει, επίσης ούτε τρόμπα χειρός, αλλά ούτε και γεννήτρια.
Το πρόγραμμά μου (οργάνωση άμυνας!), λέει: - Τελευταίο τάισμα σήμερα το βράδυ (Τρίτη). Δεν θα ξαναπέσει φαϊ σε ενυδρείο μέχρι την Παρασκευή το πρωϊ. - Αλλαγή νερού σε όλα αύριο το βράδυ (παραμονή της διακοπής - προφανώς θα ξενυχτίσω με τους κουβάδες!). - Τοποθέτηση των βιολογικών υλικών μέσα στα ενυδρεία χύμα (σε διχτάκια - ευτυχώς έχω) μόλις κοπεί το ρεύμα. - Αφαίρεση από τις πρίζες όλα τα φις για αποφυγή καψίματος σε τυχόν λάθος επαναφορά του ρεύματος (?... αλήθεια, χρειάζεται?). - Ξανα-πρίζωμα όλα, λίγο μετά που θάρθει. - Μετρήσεις του σκοτωμού μόλις έρθει το ρεύμα... και τα TOXIVEC & NITRIVEC, έτοιμα για χρήση... - Αλλαγή νερού, ανάλογα με τις μετρήσεις. Ερώτηση: Χρειάζεται ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο, που δεν έχω σκεφτεί? (εκτός από... εfχέλαιο..!) Υ.Σ.: Παντού έχω εσωτερικά φίλτρα. Ολα έχουν φυτά και υπάρχει αρκετό κερατόφυλλο καβάτζα... Παντού είναι νορμάλ οι ιχθυοφορτίσεις, αλλά υπάρχουν και πολλά μωρά!
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 04-07-06 στις 18:23 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S. Διακοπη Ρευματος 7.00 Ωρων... | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-09-05 11:10 |
Διακοπη λειτουργίας φίλτρου | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-05-04 17:14 |
διαροη ρευματος!! | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-03-04 11:37 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dalex | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-03 00:21 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |