|
|
||||
|
||||
![]()
να προσθεσω στην εξηγηση του ντινου(
![]()
|
||||
|
||||
![]()
@filoxenos
![]() @Mariel thanx ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαριελ μηπως μπορεις να που πεις που και αν μπορω να βρω αυτο το περιοδικο;δεν εχω καμια σχεση με τον συλλογο και μενω στην βορεια ελλαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχθες και σημερα ταισα τον μονομαχο σαν να ειμαστε φιλαρακια.εφαγε απο το χερι μου.κρατουσα το φυλο(τροφη) μετο χερι μου και εβαλα ενα μερος του φυλλου μεσα στο νερο και ο μονομαχος πηγαινε και ετρωγε.ωραιο συναισθημα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquarist.gr/mambo/index.p...cman&Itemid=38 |
|
||||
|
||||
![]()
οι μονομαχοι ειναι ψαρια με φοβερες προσωπικοτητες...
![]() φυλλαρακι τον ταιζεις,ε?γιατι δεν του το αλλαζεις σε αποξηραμενο σκουληκι?δεδομενου οτι οι μονομαχοι ειναι σαρκοφαγα ζωα ειναι πολυ πιο καλο για το πεπτικο τους συστημα για την εγγραφη στο συλλογο σου ειπε ο τολης.στη βορεια ελλαδα δεν ξερω βεβαια αν μπορεις να βρεις τα περιοδικα και σε καποια πετ-σοπ..
|
||||
|
||||
![]()
οι μονομαχοι τρωνε και κουνουπια.σωστα;αν ναι τοτε γινεται να σκοτωνουμε κουνουπια και να τα δινουμε να τα τρωει,η ειπα βλακεια;
|
|
||||
|
||||
![]()
τρωνε λαρβες κουνουπιων
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |
προετοιμασια και συνθηκες πριν το ζευγαρωμα | sakis! | Bettas | 80 | 05-05-06 18:42 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |