|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα των εσωτ. φιλτρων το εχουμε ξαναθιξει ... παγια αποψη μου ειναι οτι και τα εσω και τα εξω τα καταφερνουν το ιδιο καλα εφοσον ειναι καλα στημενα... το ζητημα ειναι καθαρα αισθητικο και διαθεσιμου χωρου στο ενυδρειο . |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εάν δεν σε ενδιαφέρει η αισθητική του να έχεις σε μια πλερά του ενυδρείου σου σφουγγάρι, προχώρα στη λύση του φίλτρου τύπου Αμβούργου και υσηχάζεις μια για πάντα με τυν υπόθεση φίλτρο. Και με τον ίδιο κυκλοφορητή αφού τον καθαρίσεις. Μήν μπεισ στη διαδικασία να ξεκολήσεις το φιλτρόκουτο βάλε μπροστά από αυτό το σφουγγάρι. Τελειώνεισ με κόστος κανα 10ρι ευρώ.
Φυσικά εάν κάνω κάποιο λάθος με διορθώνουν οι εμπειρότεροι. Φιλικά Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη αν παρω το 2213 θα ειμαι οκ! με αυτα τα χρηματα ειναι ολα κομπλε,ετοιμο να δουλεψει?
με τα πρωτα χρηματα,θα παω να το παρω!! (ερχονται και τα γενεθλια μου:d :d :d ) Πιστευω να αντεξει για κανενα μηνα ακομα! χρειαζεται να το βγαλω να το καθαρισω? ή αντεχει? ο κυκλοφορητης ειναι 450λ/ω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CC-Gio : 03-07-06 στις 17:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα καθάρισμα θα βοηθούσε πολύ την λειτουργία του
![]() ![]() Και όχι μονο τον κυκλοφορητή καθάρισε και το σφουγγάρι
αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει (που λέει και ο Παπ.) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eliasfot1 : 03-07-06 στις 20:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Oλα ενταξει παιδια!
Το καθαρισα και επανηλθε η αρχικη του παροχη! Ευχαριστω παρα πολυ! Μπορει να εκανα και μια βλακεια...το σφουγκαρακι της αντλιας και γενικοτερα ολη την αντλια την επλυνα με νερακι βρυσης και το καθαρισα καλα και μετα το εβαλα μεσα στο ενυδρειο! Καλα το σφουγκαρακι ειχε γεμισει ποοοολυ πραμα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, μόλις εξόντωσες όλη τη χρήσιμη και πολύτιμη αποικία βακτηριδίων σου, αποκτώντας ένα άστρωτο φίλτρο, με ότι συνέπειες θα έχει αυτό στο ενυδρείο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τοτε τι καθαρισμα επρεπε να κανω?
Το σφουγκαρακι δεν επρεπε να το καθαρισω??? Ολο το κακο στην παροχη αυτο το εκανε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |