|
|
||||
|
||||
![]()
Γαυρε θα μας τρελανεις?
ο πιο φθηνος καταψυκτης εχει περιπου 200€ και θες να τον τρυπησεις? Τι κανει ο ανθρωπος για να σωσει το reef του! Εγω τοσο καιρο εχω σκεφτει την ιδεα-εφαρμογη του Τακη, με τη διαφορα οτι οι χαλκοσωληνες θα βρισκονται αυτουσιοι μεσα στο νερο του ενυδρειου, και πριν βιαστειτε να βρισετε-γελασετε-γιουχαρετε δειτε λιγο τους νεους χαλκοσωληνες CuSmart της Χαλκορ, με πλαστικη μονωση γυρω απο το σωληνα. Το θεμα ειναι ποσο θερμομονωση κανουν? Σε pdf http://www.stern.si/prospekti/cusmart_halcor.pdf
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν και τα 12V ψυγεια αυτοκινητου, που κατεβαζουν 0 C (σε καποια ωρα βεβαια) περιπου 50 ευρω.Εγω εχω βαλει το fluval 404 μεσα και εχω σταθερα 26c(οταν το δουλευω το μεσημερι). Βεβαια θελει δουλεια ακομα. Θελει κοντρολερ που οταν φτασει κατω απο χ βαθμους να κλεινει το ψυγειο και να ανοιγει ενα βεντιλατερ με γριλιες(τουαλετας)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos111 : 30-06-06 στις 23:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό (Reverse Osmosis) | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 16-06-03 10:57 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ( ΗCl) η" ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ??? | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 10-12-02 19:20 |