|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πολύ όμορφος ο νέος σου φίλος ..... Μ'αρέσουν τα σκυλιά αλλά προυποθέτουν και χώρο ... ![]() και 11 μηνών δεν είναι και μεγάλος ... μια χαρά είναι !! να σου ζήσει !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει,αρκει να μην κυνηγας τις γατες,να μην λερωνεις το σπιτι, να γαβγιζεις στους ξενους,να σε βολευει το πατωμα και να μου φερνεις την μπαλα οταν στην πεταω!!
![]() χαιρετισματα σε ολους απο ζακυνθο ![]() εχτες εκανα το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
αφου εδειξε η σοναι φωτο της ηρας...
ας σας δειξω κι εγω μερικες καινουριες του ερμη μου!!τα λογια ειναι περιττα!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κι ο δικος σου κουκλι ειναι Ριτακι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειδατε με τι μαεστρια γλυφει τη μυτη του??
![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|