|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παλι θα εχεις το προβλημα. Αρχικα φροντισε να εχεις πολλες κρυψωνες για να μπορει να κρυβεται και παραλληλα παρε τις σωστες αποφασεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω καταρχην.θα βαλω κατι σαν χωρισμα μεσα με πολλες πετρες και κρυψωνες μεχρι να γεννηση, και σε καμια δεκαπενταρια μερες περιπου αν ολα πανε καλα , θα εχω παρει ενα ενυδρειο πιστευω ,και μετεπειτα θα μεταφερω την θηλυκια με τα μικρα της εκει. thanks.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν καταλαβα το γιατι θες να την απομονωσεις???
και οχι να τα αφησεις ολα μαζι ??? ![]() οτι το ενυδρειο ειναι μικρο ειναι. αλλα απο κει και περα αφου παλι μαζι θαναι στο ιδιο, ποιος ο λογος να στρεσσαρεις το ψαρι? |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να την απομονωσω γιατι την κυνηγαει συνεχεια ο αρσενικος και φανταζομαι το ιδιο θα κανει και με τα μικρα..
Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει κινδυνος να φαει τα μικρα? Ή κανω λαθος? Εχοντας πολλες κρυψωνες στο ενυδρειο υπαρχει ελπιδα να σωθουνε καποια απο αυτα? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
αστα ετσι που ταχεις, φυσικα ξαναλεω το ενυδρειο ειναι πολυ μικρο.
τα λαμπιντος δεν φημιζονται για καννιβαλικες τασεις, βεβαια ποτε δεν εισαι σιγουρος, αλλα σε γενικες γραμμες θα σου ζησουν τα περισσοτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν καταλαβαινω, και δεν μιλαω γιαυτο το μηνυμα μονο, αλλά και εκατονταδες άλλα στα τοσα χρονια του GAB, γιατι πανικοβαλλεστε και θελετε να κρατησετε τα μικρα, τη στιγμη που τα μεγαλα ηδη ειναι σε ενυδρειο πολυ πιο μικρο απο οτι θαπρεπε.
Η αναπαραγωγη ειναι ευπροσδεκτη οταν γινεται τυχαια, αλλά μονο για να βαλει τον χομπιστα (αν του κανει κλικ) να προχωρησει σε μεγαλυτερα ή περισσοτερα ενυδρεια, και να μπει στη διαδικασια μα ασχοληθει. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καμια περιπτωση δεν θα τα αφησω ετσι να
ειναι ολα μαζι,το πιο πιθανο ειναι να παρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο. Εχεις δικιο Toli ,παντως ο πανικος ειναι λιγο (δικαιολογημενος ) οταν σου τυχαινει για πρωτη φορα ποσο μαλλον οταν εισαι καινουργιος στο χομπι αυτο. Ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |
ΕΓΚΥΟΣ LABIDO YELLOW | Lary80 | Malawi | 23 | 01-06-05 22:03 |
LABIDO Εγκυος ???? | torto | Malawi | 4 | 10-05-05 08:31 |
ειναι εγκυος; | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Ζωοτόκα | 17 | 08-03-05 20:57 |
Εγκυος ξιφοφόρος | Cristos | Ζωοτόκα | 12 | 02-02-05 21:13 |