|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tότε δεν είναι κιχλίδες Τάκη....κουνέλια είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο φοβαμαι και εγω Takis και γιαυτο δεν εχω βαλει μεχρι τωρα αληθινα φυτα.Το ενυδρειο τρεχει εδω και δυο χρονια οποτε δεν προκειται να συνηθισουν, εδω τα δικα ξεριζωνουν και τα πλαστικα .Βεβαια μια δοκιμη θα μας πεισει
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε μια δοκιμη και βλεπεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Eτσι θα κανω φιλε αντι για μαρουλακι θα τους δωσω ανουμπιες
![]() Να σου πω οτι εχω δοκιμασει και υφασματινα φυτα....Τα κουρελιασαν!!! Μια μερα βλεπω να κρεμεται μια λευκη κλωστη απο...πισω απο το θηλυκο cobalt zebra μου,στην αρχη φοβηθηκα για εσωτερικα παρασιτα ![]() Φαντασου τωρα γιατι μανία μιλαμε! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δασκαλε μπας και ειχες ξεχασει κανα μηνα τα ... ψαρακια σου αταιστα?
![]() σε γενικες γραμμες δε τις τρωνε, οπως ειπε ο γιωργος κανα βλασταρακι το κοβουν σαλατα. αν ειναι μεγαλη ουτε να τη χεσουν... το ιδιο και με τις βαλισνεριες κλπ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα έχουν αρχίσει να μου τσακίζουν τον μαγνήτη άλγης !! προσπαθούν να ξηλώσουν τα "ακιδάκια" πού έχει απο μέσα !!!
θα τους βάλω μπετόβεργες να ακονίζουν τα δόντια τους αν θέλουν !! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σας τα λέει όλα ο Τακούλης.
Ναι μπορεί να του έφαγαν την ανούμπια αλλά παραδόξως ευδοκιμούν στο ενυδρείο του αρκετό καιρό, Crypts...καλό εεε ? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χμ....τεχνικη ερωτηση........ | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 15-04-06 23:27 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |