|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφη!!!μακαρι να γινουν και μενα ετσι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται απο τη φροντίδα και τη διάθεση που θα τους δείχνεις..
![]() Και το περιβάλλον τους βέβαια! |
|
||||
|
||||
![]()
Το γένος εγώ το ξεχωρίζω ως εξής:
1) Τα νύχια του αρσενικού στα μπροστά πόδια είναι μεγαλύτερα. 2) Το "καβούκι" στα αρσενικά, από την κάτω μεριά είναι πιο κοίλο από ότι του θυληκού, ώστε να γίνεται καλύτερη "εφαρμογή" με το καβούκι του θυλυκού όταν έχουμε χαρές και πανηγύρια... 3) Τώρα όσον αφορά την ουρά και το "πιπί" τους.. Πάνω στην ουρά έχουν μια τρυπούλα μέσω της οποίας γίνεται η "βρωμοδουλειά". Στα αρσενικά, επειδή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής διαδικασίας η ουρά τους "καμπυλώνει" για να φτάσουν τα αναπαραγωγικά όργανα του θυλυκού, αυτή η τρυπούλα είναι πιο πολύ προς την άκρη της ουράς παρά προς το καβούκι (όπως είναι στα θυλυκά)... Αυτά...
|
|||
|
|||
![]()
η δικη μου δεν θελει να την βγαλω φωτογραφια φωβαται !
της εβγαλα μια οταν ηταν ετοιμη να βουτηξει πισω στην λιμνουλα.... ![]() edit : αρχισε να αλλαζει καβουκι μεγαλωνει η γλυκια μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 28-06-06 στις 16:25 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |