|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε Ζουζου..!!
Είναι πολύ μικρά και όντως είναι ζευγάρι!Μια χαρά φαίνονται,έντονα χρώματα. Πάντως καλύτερα να τις βάλεις σε πιο βαθύ νερό, στη πισινούλα που έχεις εκει..βάλε νερό όχι παραπάνω από 1 1/2 φορά το μήκος τους τώρα που είναι μωρά. Όταν μεγαλώσουν βάλε αρκετό..εγώ το νερό της το έχω στα 20-25 εκ. συνήθως.. Θα ανεβάσω φωτό πιο αργα το μεσημέρι.. |
|
||||
|
||||
![]()
μου τις εφερε πριν 2 χρονια μια φιλη που δουλευει στα Σπατα και τις ειχαν εκτε....λωνησει....ηταν 4, οι 2 πρωτες μου ειπαν αντιο στην πρωτη εβδομαδα...εμειναν αυτες...και τις προσεχω πολυ...η λιμνη που ελεγα δεν ειναι ακομα ετοιμη ειναι στα μελλοντικα σχεδια ομως...μετα πηγα στα ψαρακια...και σε λιγο θα με διωξουν απο το σπιτι με ολα αυτα που εχω:d
Ξεχασα να σας πω....παρτε με παλια οδοντοβουρτσα να τις πλενετε το καβουκι τους αρεσει και το κρατα καθαρο και απομακρυνει μυκητες κτλ....επισης και στα ποδαρακια τους και τον λαιμο τους (αν σας αφηνουν)... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melitropos : 27-06-06 στις 12:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,αυτό με την οδοντόβουρτσα το ξέρω..το κάνω καμιά φορά!Βέβαια για πόδια,λαιμό κτλ,ούτε συζήτηση...δεν με αφήνει,αντιστέκεται με πολυ δύναμη!!Με δυσκολία τη κρατάς στα χέρια..
Τώρα που είναι μικρά ακόμη και αφού τους βαθύνεις το νερό λίγο, να τους βάλεις ασβέστιο στο νερό.Είναι σε συσκευασίες σε σχήμα χελώνας,το έχουν όλα τα πετ σοπς. Έτσι θα συνθέτουν πιο γρήγορα και πιο σωστά το καβούκι τους.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zouzounidio,
Οντως χρειάζονται πιο πολύ νερό... Δεν ξέρω εάν είναι ζευγάρι... θα πρέπει να κοιτάξεις σχήμα καβουκιού, νύχια, το "πιπί" τους στην ουρά τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιπι?! και αν κανει πλιτς?....αστειευομαι....δηλαδη εσυ πως λες οτι ξεχωριζει το γεννος? |
|
||||
|
||||
![]()
Να και η Λόλα..
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφη!!!μακαρι να γινουν και μενα ετσι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |