|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο καλε συναδελφε με το μπισκοτο.......πολυ καλο αποτελεσμα,δεν το λεω,ετσι για να το πω,αλλα μου αρεσε πολυ.....(τι να κανω...εγω φταιω..?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mμμμμ.... Μ' αρέσει!
|
||||
|
||||
![]()
Εχει προοπτικές...Θα σου έλεγα να προσθέσεις και άλλα εύκολα φυτάκια για ομορφιά και για τα ψαράκια. Τα οτοκυκλάκια τί τρώνε??
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά το κόβω ... μπράβο βρε ... αν και επιδέχετε βελτιώσεις ..
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο!
τι φυτό έχεις δέσει στη ρίζα? |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους,
- σε τρύπες που έχουν οι ρίζες έχω περάσει απο μέσα anubia barteri nana (και δεξιά και αριστερά) - το Hygrophila difformis αριστερά σκιάζει τις ανούμπιες μέχρι να μεγαλώσει το Alternanthera reineckii (pink) που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και δεν φαίνεται στην φωτό. - στο κέντρο η ricia είναι δεμένη σε πλαστικό stick που το ζέστανα σε ένα καμινέτο για να πάρει το σχήμα που ήθελα και το ποιό πιθανό είναι ότι θα φύγει μιας και η ricia έχει περισσότερες απαιτήσεις (φως - CO2). - τα οτο τρώνε βρασμένα φύλα λαχανικών και δύο φορές την εβδομάδα ταμπλέτες βυθού. Και η συμπαιριφορά τους είναι αρκετά διαφορετική όταν είναι μόνα τους. Δύο θέματα με απασχολούν:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=caverman]- στο κέντρο η ricia είναι δεμένη σε πλαστικό stick που το ζέστανα σε ένα καμινέτο για να πάρει το σχήμα που ήθελα και το ποιό πιθανό είναι ότι θα φύγει μιας και η ricia έχει περισσότερες απαιτήσεις (φως - CO2).
Xμ ξέρω ακριβώς το μέρος που μπορεί να μπει αυτή η ricia στα stick. Μην πάει και χαμένη. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |