|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμαν ματι ο θανασης !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λιγακι, και εσυ κοκκορα εσφαξες για να στεριωσει?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειάζεται άλλωστε... Κατασκευαστικά τα πάω καλά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από Watterinn μου πρότειναν υπόστρωμα serra και για χαλίκι απλό χαλαζιακό (γκρί).
Στέκει???? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει πρώτα να διαλέξεις τις ψαράκια θα βάλεις μέσα. Μετά αποφασίζεις για τα υπόλοιπα.
Εάν θα το φυτέψεις το υπόστρωμα είναι απαραίτητο. Για το χαλίκι διάλεξε κάποιο ουδέτερο ψιλό (περίπου 1 - 1,5 mm) και χρώμα (όχι βαμένο) ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοικτό για να αισθάνονται ασφάλεια τα ψάρια σου. Εάν τα ψάρια που θα βάλεις σκάβουν (ελάχιστες επιλογές ψαριών στα λίτρα αυτά) τότε δεν μπορείς να βάλεις υπόστρωμμα και θα χρειαστείς ψιλή άμμο. Μέχρι να αποφασίσεις ρίξε μια ματιά ... υπάρχουν αρκετά post για το θέμα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |