|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα τέτοιο ενυδρείο, εγώ που είμαι αρκετά υπερβολικός όπως λένε, θα το άφηνα απόλυτα ήσυχο για 4 24άωρα μετά τις κολλήσεις και μετά θα το μετακινούσα/έβαζα νερό.
Περαστικά στο χέρι σου και για το ενυδρείο, καλό... Μπλουμ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα κοψιματα ειναι οτι χειροτερο.Περαστικα.
Πριν απο το καθαρισμα εαν τα τζαμια δεν ειναι ροντε θα πρεπει να τα γυαλοχαρταρουμε στις γωνιες για να μην κοπουμε ακριβως οπως εσυ, κατα το γυαλοχαρταρισμα θελει προσοχη να μη γλυστρισει το χερι μας πανω στο τζαμι χωρις το γυαλοχαρτο, γιατι τοτε θα εχουμε παρομοια τραβαλα με τα δικα σου που σε εστειλαν για ραμματα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Για ανέβασε την φωτό Μιχάλη να δούνε τα χάλια σου με τους επιδέσμους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με μια χαρτοπετσετα την εβγαλα ρε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |