|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστο Γιωργο.
Εδο μια φοτογραφια ειναι ομως με ανγουρη, αλλα το ειδιο γινεται και με το κολοκυθη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δενεις καπου και το ριχνεις μεσα!!!
εγω το εβαζα και εμενε στην επιφανεια και ελεγα μα πως το κανουν??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς και να το βράσεις για κανα 10λεπτο. μετα θα πάει μόνο του στον πάτο. Σε 2 μερες το πολυ δεν θα υπάρχει τίποτα. Θα το τσακίσουν
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το δενω σε μπετονια με μικρο βαριδιο και μετα το τραβαω πανω χωρις να βρεχομαι και να τρομαζω τα ψαρια..,..θα δοκιμασω το κολοκυθι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κανεις με πετονια και βαριδι θα πρεπει καταρχας το βαριδι να μην ειναι απο μολυβδο αλλα ουτε και απο καποιο μεταλο που οξειδωνεται και επισης η πετονια να μην εχει καποια ελευθερη ακρη καθως τα ψαρια μπορουν ευκολα να γρατσουνιστουν απο αυτην.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στριφταρια για την ακριβεια και ειναι ανοξειδωτα οσο για την μπετονια την φοβαμαι λιγο αν και την περναω οσο μπορω απο την γωνια του ενυδρειου........
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά, μπορούν να δεθούν σε ένα κομάτι σωλήνα φίλτρου με κλωστή.
Εμένα έτσι τα τιμάνε τα αγγουράκια που ταίζω μερικές φορές. Ωστόσο έχω την εντύπωση οτι οι συνοδόντες τουλάχιστον τα τρώνε και απο την επιφάνεια, εκτός αν τα φάγανε τα σκαλάρια.. (που στην αρχή τουλάχιστον δεν έδειξαν ενδιαφέρον...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|