|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
bettas multisystem by filoxenos???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...απιστευτο βρε φιλοξενε....
μπραβο ρε θηριο....!!! ευγε..!!! μπα..παιδια οπως θα εχετε καταλαβει...αδυνατον να το κανω αυτο εγω... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τώρα θα το ξαναπώ!!!!! Δεν είναι τόσο απαραίτητο! Μπορείς και με άλλους τρόπους! Π.Χ. Χαρίζεις στους δυο μήνες τα ψάρια που δεν μπορείς να κρατήσεις σε φίλους και συνχομπίστες ή και στον σύλογο!
|
||||
|
||||
![]()
βασικά πιστεύω πως είναι λίγο "πρόωρη" η σκέψη αναπαραγωγής.... αλλά απο την άλλη ποτέ δεν είναι αργά ...
απο την άποψη πως θα πρέπει να προμηθευτεί μεγαλύτερο ενυδρίο (60-80 λίτρα) για την αναπαργωγή, την κατάληλη διακόσμηση, το στρώσημο του φίλτρου ... κτπ..κτπ... Υ.Γ filoxene επίτηδες δεν σου λέει το τηλέφωνο της κοπέλας στην φωτό μια και θέλει να το δώσει σε εμένα μετά απο απαίτηση της ίδιας !! τρώγομαι με το zouzounidio για ποιανού ανοίκουν τα ΠΑΝΤΑ, μην τρωγόμαι και με σένα για το ποιός θα πάρει το τηλέφωνο ... αφού εγώ θα το πάρω .... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην το θεμα των φυσαλιδων,καλυφθηκε απολυτα
![]() τωρα στο θεμα της αναπαραγωγης,συμφωνω κι εγω πως πρεπει απο πριν να ξερεις τι να περιμενεις....δεν ειναι ουτε πολυ ευκολα αλλα ουτε και τραγικα τα πραγματα...θελει χρονο,χρηματα,χωρο και πολλη πολλη υπομονη!θελει πολυ καλο διαβασμα πριν επιχειρησεις το οτιδηποτε.και στους δυο μηνες δεν ειναι τοσο ευκολο να δωσεις οσα δεν μπορεις να κρατησεις,γιατι σε καποιες γεννες,πολλα μικρα δεν εχουν μεγεθος καταλληλο για να δωθουν σε μαγαζια,κι οι χομπιστες στην ελλαδα δεν ειναι τοσοι πολλοι ωστε να τα παρουν... το οτι φτιαχνει φυσαλιδες δε σημαινει και οτι πρεπει να τον ζευγαρωσεις γιατι διαφορετικα θα ειναι δυστυχισμενος.απλα προκειται για ενστικτα...οι συνθηκες ειναι καλες,αρα ιδανικες για να αναπτυχθουν σε αυτες μωρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολυ όλους σας!!!
με βοηθήσατε παρα πολυ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |