|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά σήμερα αγόρασα μια λάμπα απο, ένα pet shop ,arcadia tropical σε χρώμα ροζ.πήρα και ένα ανακλαστήρα μεταλικό.νομίζω βελτιώθηκε πολύ το φώς μου. τι λέτε? Όσον αφορά το Τ5 δεν ξέρω καν τι είναι. μπορείτε να μου πείτε? κοστος?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε juan, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ...μονο δυό λόγια για το τ5 πες μου αν θέλεις.....ευχαριστώ όλους πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για λάμπες Τ5 και θα βρεις πολλά ποστ που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
. . . διάβασε και αυτά:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10296 http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8766 (Κατά περίεργο τρόπο, όταν βάλεις τ5 στην αναζήτηση του forum δεν βγάζει ούτε ένα αποτέλεσμα !)
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν με την πολύτιμη βοήθειά σας το έστησα ..κάπως..
θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας .Μήπως να κάνω κάποιες αλάγές? (ξέρω.......το σκαλάρι θα φύγει).ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα το κοβω....αλλαξε και τον πισω φοντο με ενα μαυρο χαρτονακι...και θα εισαι σενιος.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έκανες και κάποια άλλη αλλαγή ; (φυτά πχ) Δώστου λίγο χρόνο, ώστε να δεις τι αποτελέσματα θα φέρει αυτή η κίνηση σου. Ωστόσο θα ξέρεις καλύτερα το επίπεδο (φυτεμένου ενυδρείου) που θέλεις. Έκανες πολύ καλή αρχή... καλή συνέχεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα απλά την λάμπα και τον ανακλαστήρα.(15w)Το μόνο που φοβάμαι είναι αν θα ευδοκιμήσει η lilaeopsis me το φώς αυτό...θα δείξει. Πάντως δεν είναι στόχος μου να βάλω περισσότερα φυτά στο ενυδρείο(ισως άλλο ένα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |
λαμπα αλογονου η Τ4 | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-10-05 11:37 |
λαμπα αποστειρωσεως | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-10-04 14:56 |
Καηκέ η λαμπα.... | nikits72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-03 11:40 |