|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε Πάνο, το ενυδρείο σου είναι κατα την ταπεινή μου γνώμη υπέροχο για το μεγεθός του.Εγώ έχω ενα ολόιδιο ενυδρείο και επειδή είμαι αρχάριος μόλις είδα το δικό σου εντυπωσιάστικα(εντυπωσιάστηκαν ομως και πολλοί που δεν είναι αρχάριοι).Αρχίζω και εγώ να το φυτεύω σιγά σιγά αλλά είμαι σε πολύ πρώιμο στάδιο.ελπίζω να το κάνω κάπως έτσι κάποια στιγμή.Δέν έχω πάρει co2 και δεν ξέρω αν είναι τοσο βασικό για απλά ευκολα φυτά. τι λές?? και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινά πανέμορφο.
Οσον αφορά την πέτρα τώρα δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Το έχουν κάνει άλλωστε οι ειδικοί. Και πάλι μπράβο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο … αλλά νομίζω ότι η επιλογή των φυτών θα σε παιδέψει πολύ στην συνέχεια … ποιο κοντά φυτά θα ήταν καλύτερη επιλογή πιστεύω …
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και προπάντων θα σε συμβούλευα με την πολύ μικρή μου εμπειρία μην απελπίζεσαι με τις αναποδιές και να προχωράς. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα 'φυτά στις άκρες' που σκεπτόσουν, έκανες τίποτα ;
Υπάρχει καμία φωτογραφία πρόσφατη να δούμε τι έγινε δύο μήνες μετά ; Αν και αρχή, είναι πολύ ωραίο το ενυδρειάκι σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό ενυδρείο αλλά με μια παρατήρηση. Τα φυτά μου φάνηκαν λίγο μονότονα. Μπορείς να βάλεις κάτι σαν cabomba ή ceratoplylum για αντίθεση. Να συμφωνήσω και με του άλλους για την πέτρα που είναι σαν αυτό που ενοούσε η sonia
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά από δύο μήνες Juan έγιναν οι εξής αλλαγές. α) Τοποθέτηση java moss στην πέτρα (πάει πολύ καλά) β)Στις 2 άκρες τοποθέτησα κλαράκια από Limnophila sessiliflora και Limnophila aquatica (έχω κόψει κάποιες κορυφές που μεγάλωσαν πολύ και τις ξαναφύτευα σε άλλα σημεία) γ) Το ζευγάρι Xiphophorusmaculates ,το θηλυκό Poecilia reticulate ,το Gyrinocheilus aymonieri τα δώρισα. Οι γαρίδες έγιναν 3 ,τα Danio rerio frankei έγιναν 3 (το άλλο κάποια στιγμή που ήταν το καπάκι ανοιχτό πήδηξε έξω και το βρήκα μετά από πολλές μέρες πίσω από τη βάση) . Έβαλα τώρα 8 Paracheirodon innesi . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή θα αρχίσει να γίνεται πιο πυκνό, να προσέχεις πότε το φως δεν θα αρκεί και να κλαδέυεις αλύπητα ![]() Ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι (μετα τις διακοπές) να βάλεις λίγο παραπάνω φως αφού σου αρέσουν τα φυτεμένα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση REEF | Νίκος | Reef | 22 | 18-06-06 17:10 |