|
|
||||
|
||||
![]()
Δύστυχος μικρό ενυδρείο δεν έχω ( από το πρωί σκέφτομαι ότι αύριο κιόλας θα παω να πάρω ένα έπαθα και έμαθα που λενε ) απλά το μόνο που μπόρεσα να κάνω για τώρα είναι να τον έχω στην επιφάνεια μέσα στην αποχή αλλά δεν ξέρω εάν και αυτό είναι σωστό . Βέβαια για να σου δώσω να καταλάβεις το αλμπινο μας άφησε .Δεδομένο είναι ότι αύριο θα παει πίσω στο pet shop από όπου τον πήρα μιας και έχω την άνεση να το κάνω ( φίλος )
|
|
|||
|
|||
![]()
λυπαμε για το ψαρακι σου
![]() ελπιζω το αλλο να τα καταφερει ! τωρα ο ταραξιασ ειναι στη αποχη απο την μια το λυπαμε πρεπει αν ειναι στρεσαρισμενος πολυ αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις ? καμια ιδεα ?? θα σου πρωτηνα να δωσεις και το αλλο το υσηχο γκουραμι γιατι και αυτο αργα ή γρηγορα θα ξεκινησει καβγαδες μολις φυγει το αλλο .... ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβες το πρώτο θύμα του ήταν το άλλο γκουραμι και δεύτερο το σκαλαρι τρίτο το αλμπινο . Από τα 3 το μόνο που ζει είναι το σκαλαρι σε χαλιά κατάσταση διότι από φτερά δεν παει καθόλου καλά . Αυτό είναι το άγχος μου τώρα μιας και είναι στο βυθό και αναπνέει κανονικά αλλά δεν μπορεί να κουνηθεί . Το ενυδρείο μου είναι 74 λίτρα .
|
|
|||
|
|||
![]()
θες να μου φέρεις το γκουράμι? έχω ένα άδειο ενυδρείο 55 λτ...Τουλάχιστον μέχρι να το δώσεις αύριο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια περιοχή είσαι . Αν και δεν Μπορώ να σου πω σίγουρα εάν θα τα καταφέρω να έρθω . Τελικα εκανα λαθος ειναι dwarf gourami kolisa .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και έχω και αλάτι... |
|
|||
|
|||
![]()
δες πμ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() να ξερεις οτι 74 λιτα ειναι λιγα για τα σκαλαρια! ανα αγορασεις αυριο τελικα αλλο ενυδρειο θα σου προτηνα αν αγορασεις εν μεγαλυτερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε περίπου ένα μήνα θα έχουν ένα 300 στην διάθεση τους μιας και είναι το επόμενο βήμα μου . Τα σκαλαρια τα αγόρασα χθες
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pet δες pm
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να τα καταφερει ![]() τελικα θα δωσεις το γκουραμι στο pet ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα αποτελέσματα είναι ότι κανένα από τα 3 δεν επέζησε
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ??? | ghat | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-07-05 16:03 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |