|
||||
|
||||
![]()
Σε κάθε ένα απο τα 3 ενυδριάκια που εχω με τους μονομάχους είχα και απο ένα τέτοιο ψαράκι .....
βασικά δεν είχα δει επιθετικότητα απέναντι στους μονομάχους ...αντίθετως ένας συγκεκριμένος μονομάχος τον κινήγαγε και δεν τον άφηνε σε ησιχία ... και κάποια στιγμή ο "γλύφτης" μας επιδίωξε να πάει να "γλύψει" τον ίδιο τον μονομάχο .... το λοιπόν, με αστραπιαία κίνηση (έτυχε να κοιτάω τους μονομάχους εκείνη την ώρα και το είδα ![]() ![]() απο τότε ο φίλος μας ο γλύφτης μονο με τα τζάμια και τον πυθμένα είχε πάρε -δώσε και δεν έιχε επιχειρήσει να δοκιμάσει την γεύση του μονομάχου ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |