|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ.να σε δουμε και με την ευκαιρια και σε καμμια συναντηση...μιση ωριτσα αποσταση εισαι,και εχεις να μαθεις και να ακουσεις πολλα απο συναδελφους εδω......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και καλως ορισες στη ψαρο/δισκοπαρεα ποσο καιρο λειτουργει το ενυδρειο σου με το στρωσιμο και ποσο καιρο εχεις τα ψαρακια...σκεφτεσαι να βαλεις καναδυο ακομα???μην ειναι μονα τους......φτιαξε ενα μικρο κοπαδακι.....καλη συνεχεια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ωραίο ενυδρείο. Εμένα δεν μου αρέσει που φαίνεται ο σωλήνας, αλλά ίσως τα φυτά τον κρύψουν εν καιρώ. Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου, μια πρόταση όμως επειδή τα νεον δεν αντέχουν (είναι το άνω όριό τους) στις θερμοκρασίες που κρατάμε τους δίσκους θα πρότεινα να τα αντικαταστήσεις με π.χ. καρδινάλιους!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις πάντος να βάλεις κάπου αλλού τα νέον καλό θα τους κάνεις παρά κακό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |