|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτό λέω.
Σύμφωνα με τη σελίδα, γίνεται περίπου 15 εκ.. Πόσα λίτρα χρειάζονται έξι-επτά από αυτά;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Να υπολογίσεις ότι συνήθως δεν ξεπερνούν τα 10 εκατοστά. Ένυδρείο 1 μέτρου θα ήταν καλά για μια όμαδα των 4-5.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Τελικά τα σχέδιά μου άλλαξαν. Το μαγαζί δεν ξανάφερε από αυτά τα ψάρια και εγώ δεν ήθελα να μείνω με τρία του είδους. Έτσι τα έδωσα σε γνωστό μου. Τωρα έχω στο ενυδρείο τους αρχικούς ροδόστομους, τον άνκιστρους και πέντε υπέροχα marble σκαλάρια. Δεν άντεξα τελικά να μην πάρω πάλι κιχλίδες. Αργότερα, όταν θα έχουν προσαρμοστει κάποια καινούρια φυτά που πήρα, θα βάλω και φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ακουγεται.. Ισως τα 5 σκαλαρακια να ειναι λιγοοο υπερβολη.. αλλα στην πορεια που θα μεγαλωνουν, θα δεις αν χρειαστει να κανεις κατι γι'αυτο.
Αντε με το καλο, να ανεβασεις και φωτο απο το ενυδρειο σου, να το δουμε ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για αρχή με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 14 | 26-05-04 03:01 |
καλή αρχή.... για δίσκους | psarobone | Δίσκοι | 23 | 03-02-03 02:42 |
Kαινουργιο planted tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:33 |